La mine in bloc Toate contoarele de apă caldă și rece ale fiecărui apartament sunt măntate la subsolul tehnic al blocului iar administratorul citește lunar consumul. In această situație se pot monta și cele cu citire la distanță.
Azi am depus la A.N.R.P. , cererea de valorificare a punctelor în numerar în baza deciziei de compensare. Vă rog dacă puteți explicați-mi ce urmează în continuare să fac, trebuie să mai depun și alte documente sau ce documente voi primii sau care sunt pașii de urmat și în cât timp. Vă mulțumesc.
Am domiciliul in Bucuresti,si am dobandit prin mostenire un teren agricol in extaviranul comunei Darmanesti,jud.Arges,pe care l-am inregistrat pe rolul fiscal la primaria comunei.Platesc impozitul pe acest teren printr-o cunostinta din localitate. In ultimii doi ani am constatat ca pe chitanta de plata sunt mentionate : impozit pe terenul agricol cu valoarea respectiva si separat Taxa pentru iluminatul public cu valoarea corespunzatoare acesteia. Va rog spuneti-mi daca este normal sa platesc aceasta taxa pentru iluminatil public atata timp cat eu nu locuiesc in localitate, nu am locuit nici-o data si nici nu am acolo o locuinta. Va multumesc