avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxe locale pentru iluminatul public
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxe locale pentru iluminatul public

Am domiciliul in Bucuresti,si am dobandit prin mostenire un teren agricol in extaviranul comunei Darmanesti,jud.Arges,pe care l-am inregistrat pe rolul fiscal la primaria comunei.Platesc impozitul pe acest teren printr-o cunostinta din localitate. In ultimii doi ani am constatat ca pe chitanta de plata sunt mentionate : impozit pe terenul agricol cu valoarea respectiva si separat Taxa pentru iluminatul public cu valoarea corespunzatoare acesteia. Va rog spuneti-mi daca este normal sa platesc aceasta taxa pentru iluminatil public atata timp cat eu nu locuiesc in localitate, nu am locuit nici-o data si nici nu am acolo o locuinta. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Taxa pentru iluminat public pentru nerezident in comuna georgescug georgescug Buna ziua, Am obucata de teren arabil extravilan, mostenire de la parinti, in com.Darmanesti Jud. Arges. Nu am locuit si nu am domiciliul in aceasta comuna ... (vezi toată discuția)
Taxa de paza/psi la persoanele peste 70 de ani Pretorian Pretorian Buna ziua! Parintii mei au o proprietate in Babana/Arges, dar nu locuiesc acolo de mai bine de 1o ani, ambii fiind trecuti binisor de 70 ani. In fiecare an ... (vezi toată discuția)