avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa pentru iluminat public pentru nerezident in comuna
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa pentru iluminat public pentru nerezident in comuna

Buna ziua,
Am obucata de teren arabil extravilan, mostenire de la parinti, in com.Darmanesti Jud. Arges. Nu am locuit si nu am domiciliul in aceasta comuna fiind bucurestean de peste 50 ani. De cand s-a instituit impozitul pe terenul agricol, anul 2007, platesc acest impozit la prmaria comunei cu ajutorul unui prieten local. De cativa ani odata cu incasarea sumei pe impozitul pe terenul agricol mi se incaseaza si o suma aferenta taxei pentru iluminatul public. Avand in vedere ca nu sunt locuitor al comunei nu stiu de ce trebuie sa platesc aceasta taxa.
Va multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 16:14, 31 August 2014
Probabil ca asa s-a votat in consiliul local ! Nici nu banuiti cate abuzuri/ilegalitati se comit pe intinsul patriei la adapostul acestor ,,hotarari de consiliu local" ! Ele, hotararile, se pot desfiinta doar in instanta, (pot si ,,alesii", dar o fac numai daca au interes) dar nimic nu-i impiedica pe ,,alesi" sa dea o noua hotarare de consiliu cu un continut foarte asemanator cu al celei proaspat desfiintate s.a.m.d.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe locale pentru iluminatul public georgescugh georgescugh Am domiciliul in Bucuresti,si am dobandit prin mostenire un teren agricol in extaviranul comunei Darmanesti,jud.Arges,pe care l-am inregistrat pe rolul fiscal ... (vezi toată discuția)
Calculul impozitului pe teren, impus de autoritatile locale, nu trebuie sa respecte codul fiscal??? Elena Soare Elena Soare In 2009 am dobandit dupa multi, multi ani dreptul de proprietate asupra unui teren de 2500 mp intr-o comuna din apropierea Buc. Pe verso-ul titlului de ... (vezi toată discuția)
Va rog un sfat urgent leusan leusan lingacasa bunicului meu ,(unde sta sora mea)se afla un teren de cca 100 mp laturat(lipit de curte) ,o mostenire vacanta de cca40 de ani,ce apartine ... (vezi toată discuția)