indicele de inflatie calculat de executor se poate ataca ?
la acesta licitatie s-a przentat numai o singura persoana care a oferit o suma care nu a acoperit creanta , in schimb mi s-a adus la cunostinta ca sa adaugat la ce am de plata si inflatia + cheltueli de judecata + executorul TOATE INSUMAND 20 000 LEI ,(5000 EURO) MULTUMESC STATULUI ROMAN ,, Vad ca nicipe acest sait nu gasesc un raspuns macar publicati aceste detalii macar asa mai afal unul ca mine ce ii se poate intampla cu aceste legii
Buna ziua , sunt la a patara licitati in care mi se vinde casa pentru ca nu am avut bani de a plati sulta , unul din licitatori a ramas castigator la 90 000 lei nu s-a ajuns la suma de 110 000 care trebue primita de creditor, creditorul a blocat cumparare deoarece nu a ajuns la suma ce ii revine. In cazul in care se va vinde la un pret chiar si mai mic eu mai pot da in judecata pe cineva ,anume pe evalutorul care a evaluat pertul care I- am contestat fiind foarte mare, sau pe creditor care la proces s-a stabilit ca impartirea sa se faca de 50 -50 ,numai ca eu am sperat la un imprumut la banca ce nu am indeplinit cerintele,Am mai luat acea decizie proasta de a plati sulta doarece aveam si baiatul in intretinere si locuia in acest apartament.
astazi am avut licitatie,nu s-a vandut ap doarece a cerut creditorul printr-o cerere scrisa sa nu se vanda daca nu ajunge suma la valoarea creantei, ok! eu eram deacord cu suma licitata, acum executorul a scris ca nu am nimic de obiectat daca se face alta licitatie insa eu nu am sesizat acest aspect ,am semnat fara sa imi dau seama.de acum inainte cheltuelile de licitatii tot eu trebue sa la platesc?DE CE?
Daca cumva constat ca se fac aranjamente la licitatie,ce pot sa fac?
daca ap se va vimde la 20000 euro el in proces a fost evaluat la 4400, mai pot cere in instanta jumatate din din suma chiar daca eu am cerut sa imi fie atribuit . Daca am gresit acest lucru doarece ma bazam pe un imprumut bancar care nu am reusit sa il iau, mai era si baiatul in intretimerea mea.ACUM NU MAI POT FACE NIMIC? maine ap este la licitatie , la 50% din valoare
in urma procesului de partaj am optinut apartamentul urmand ca eu sa platesc sulta , atunci cand am cerut sa mi se atribue apartamentul ma bazam ca prin probele aduse vo-i castiga 80% asa cum si avocatul imi dadea aceasta siguranta,Instanta nu a lut in calcul probele aduse de mine si a stabilit 50%- 50% sa platesc eu aceasta sult de 108 000 lei (25000 euro), in ciuda eforturilor mele nu am reusit sa fac acest imprumut la banca, de pus banii deoparte nu am reusit pentru ca am facut tot ce mi-a stat in putinta sa asigur conditii de crestere si educare baiatului meu care atunci trecea in clasa a a- vlIl-a , aveam de platit trei meditatii pe saptamna , si multe alte cheltueli zilnice , fosta a cerut cu ocazia intentari divortului ca copilul sa ramana la mine, ea platind pensia de intretinere 150 lei cum a vrut , am iertato de doua ori pentru ca era sub incidenta de a fi pedepsita , nu a contribuit pna la aceasta varsta de 19 ani a baiatului cu apsolut nimic in afara de cei 150 lei platiti atunci cand o chema politia pentru declaratii datorita sesizarilor noastre. Acum sunt la a 3 a licitatie eu nu o sa mai obtin nici un ban si voi fi dat si afara din casa cu baiatul , pe mine ma avantaja sa castig doua luni de zile sa pot face rost de 15000 de euro sa dau aceasta parte dupa care ma obligam sa dau si restul intr-un an, initial facusem o intelegere cu actualul sot al fostei sotii deoarece are imputernicire sa ia banu , ne-am prezentat in fata EXECUTORULUI AM SPUS CE INTELEGERE FACUSEM ANUME MI-A CERUT IN SCHIMB SA FACEM O DECLARATIE NOTARIALA IN CARE SA RENUNTAM LA PENSIA DE INTRETINERE A BAIATULUI PENTRU A ACEPTA CEI 15000 SI RESTUL PANA LA SFARSITUL ANULUI DOMNUL EXECUTOR A ZIS CA NU POATE AMNA DOUA LUNI LICITATIILE , CA VA LASA SA CURGA LICITATIILE , DA-R EXITA UN DA-R , LA LICITATII ACUM SE POT PREZENTA CUNOSTINTE DE AL
E DANSULUI CARE PROMIT O CINSTE PESTE DACA EI VOR CASTIGA LICITATIA, EU AM VRE-UN DREPT SA REFUZ PRETUL DAT DE CATRE LCITATORII?
VREU SA ADUC LA CUNOSTINTA FAPTUL CA EXECUTORUL NU AFISEAZA LICITATIILE CARE AU LOC LA DANSUL PE USA CI LE TINE PE BIROU, EU MA CONSIDER NEDREPTATIT PENTRU CA ATUNCI CAND ERA POSIBIL SA VINA LICITATORII SA POT RAMNE SI EU CU UN BAN EL NU SI-A FACUT DATORIA AFISAND LICITATIILE.
Va multumesc , este un motiv acesta ca sa se amne executarea?
buna ziua , cui pot face sesizare sa se constate ca executorul silit nu isi face datoria in ce ma priveste pe mine ca executat, sa se constate ca nu publica si nu afiseaza datele cu licitatiile bunului scos la licitatie,.
am pus pe cineva sa se intereseze la executor daca se tine licitatia pe 24, am aflat ca licitatia se tine si ca daca sunt cel putin doi licitatorii se va vinde casa mea, cu un pret ce nu v-a fi mai mic de 30% asta insemnand 16000 euro , de ce este posibil asa ceva, la tribunal expertul in constructii face pe prostul si nu evalueaza la mai putin de 44000 euro si mie mi se vinde casa cu 16000 ,oare nu ar trebui sa ne facem dreptate singurii daca tot suntem aruncatii in strada ,