Buna ziua, VA ROG SA IMI RASPUNDETI CAT MAI URGENT CU PUTIINTA ; Nu am reusit sa fac imprumut sa platesc sulta fostei sotii in ce priveste 50% ce i-a hotarat instanta, din unicul ap. am ajuns la a treia strigare si astept, daca se va vinde apartamentul unica locuinta atit amea cat si a fiului meu in varsta de 19 ani. A fost evaluat la suma de 46000 euro eu trbue sa platesc sulta 23 000 plus alte cheltueli, acum a ajuns la 23000 , daca se va vinde la aceasta suma mie imi mai poate reveni vre-un ban , ce trebue sa fac sa am si eu dreptul la procentul de 50% asa cum instant a hotart sa se imparta bunul, bunul mi-a fost atribuit dar cu obligatia sa platesc sulta de 23000
instanta a stabilit sa ii platiti sulta 23 mii, nu jumatate din pretul obtinut la vanzare. Stiind ca nu aveti bani sa ii platit sulta pt partea ei, trebuia sa nu fi cerut sa vi se atribuie ap, ci sa il fi vandut daca nici dansa nu il voia sau nu putea achita sulta si sa fi impartit banii.
eu la momentul respective aveam baiatul minor si ma gandeam la viitorul lui .am cerut in instant 80% desi am adus dovezi cu inscrisuri nu sau luat in considerare sub nici o forma . acum nu se maipoateface apsolut nimic?
nu o intereseza, are un alt coil cu actualul sot ,relatiile cu baiatul facut cu mine nu sunt bune, vrea bani si de restu nu o intereseaza, a fost reclamata de mine si fiul ei la politie ca nu platea pensia alimentara
Executarea silita
mihaikkkkk
daca in urma partajului reclamanta a obtinut jumatate din bunul imobil cifrat la 14000 EURO REPREZENTAND SULTA pe care eu as putea sa io dau reclamantei doar ... (vezi toată discuția)