Buna ziua , sunt la a patara licitati in care mi se vinde casa pentru ca nu am avut bani de a plati sulta , unul din licitatori a ramas castigator la 90 000 lei nu s-a ajuns la suma de 110 000 care trebue primita de creditor, creditorul a blocat cumparare deoarece nu a ajuns la suma ce ii revine. In cazul in care se va vinde la un pret chiar si mai mic eu mai pot da in judecata pe cineva ,anume pe evalutorul care a evaluat pertul care I- am contestat fiind foarte mare, sau pe creditor care la proces s-a stabilit ca impartirea sa se faca de 50 -50 ,numai ca eu am sperat la un imprumut la banca ce nu am indeplinit cerintele,Am mai luat acea decizie proasta de a plati sulta doarece aveam si baiatul in intretinere si locuia in acest apartament.
la acesta licitatie s-a przentat numai o singura persoana care a oferit o suma care nu a acoperit creanta , in schimb mi s-a adus la cunostinta ca sa adaugat la ce am de plata si inflatia + cheltueli de judecata + executorul TOATE INSUMAND 20 000 LEI ,(5000 EURO) MULTUMESC STATULUI ROMAN ,, Vad ca nicipe acest sait nu gasesc un raspuns macar publicati aceste detalii macar asa mai afal unul ca mine ce ii se poate intampla cu aceste legii