avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obligatiile executorului silit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obligatiile executorului silit

buna ziua , cui pot face sesizare sa se constate ca executorul silit nu isi face datoria in ce ma priveste pe mine ca executat, sa se constate ca nu publica si nu afiseaza datele cu licitatiile bunului scos la licitatie,.
Cel mai recent răspuns: Dragosvedeanu , utilizator 15:52, 23 Februarie 2014
Camerei executorilor judecatoresti din care face parte, eventual - daca savarseste o infractiune in legatura cu serviciul - si o plangere penala.
Va multumesc , este un motiv acesta ca sa se amne executarea?
Care e interesul dv. privind afisarile daca nu doriti sa fiti executat? Mai concret si mai pe larg, ca nu inteleg situatia...
in urma procesului de partaj am optinut apartamentul urmand ca eu sa platesc sulta , atunci cand am cerut sa mi se atribue apartamentul ma bazam ca prin probele aduse vo-i castiga 80% asa cum si avocatul imi dadea aceasta siguranta,Instanta nu a lut in calcul probele aduse de mine si a stabilit 50%- 50% sa platesc eu aceasta sult de 108 000 lei (25000 euro), in ciuda eforturilor mele nu am reusit sa fac acest imprumut la banca, de pus banii deoparte nu am reusit pentru ca am facut tot ce mi-a stat in putinta sa asigur conditii de crestere si educare baiatului meu care atunci trecea in clasa a a- vlIl-a , aveam de platit trei meditatii pe saptamna , si multe alte cheltueli zilnice , fosta a cerut cu ocazia intentari divortului ca copilul sa ramana la mine, ea platind pensia de intretinere 150 lei cum a vrut , am iertato de doua ori pentru ca era sub incidenta de a fi pedepsita , nu a contribuit pna la aceasta varsta de 19 ani a baiatului cu apsolut nimic in afara de cei 150 lei platiti atunci cand o chema politia pentru declaratii datorita sesizarilor noastre. Acum sunt la a 3 a licitatie eu nu o sa mai obtin nici un ban si voi fi dat si afara din casa cu baiatul , pe mine ma avantaja sa castig doua luni de zile sa pot face rost de 15000 de euro sa dau aceasta parte dupa care ma obligam sa dau si restul intr-un an, initial facusem o intelegere cu actualul sot al fostei sotii deoarece are imputernicire sa ia banu , ne-am prezentat in fata EXECUTORULUI AM SPUS CE INTELEGERE FACUSEM ANUME MI-A CERUT IN SCHIMB SA FACEM O DECLARATIE NOTARIALA IN CARE SA RENUNTAM LA PENSIA DE INTRETINERE A BAIATULUI PENTRU A ACEPTA CEI 15000 SI RESTUL PANA LA SFARSITUL ANULUI DOMNUL EXECUTOR A ZIS CA NU POATE AMNA DOUA LUNI LICITATIILE , CA VA LASA SA CURGA LICITATIILE , DA-R EXITA UN DA-R , LA LICITATII ACUM SE POT PREZENTA CUNOSTINTE DE AL
E DANSULUI CARE PROMIT O CINSTE PESTE DACA EI VOR CASTIGA LICITATIA, EU AM VRE-UN DREPT SA REFUZ PRETUL DAT DE CATRE LCITATORII?
VREU SA ADUC LA CUNOSTINTA FAPTUL CA EXECUTORUL NU AFISEAZA LICITATIILE CARE AU LOC LA DANSUL PE USA CI LE TINE PE BIROU, EU MA CONSIDER NEDREPTATIT PENTRU CA ATUNCI CAND ERA POSIBIL SA VINA LICITATORII SA POT RAMNE SI EU CU UN BAN EL NU SI-A FACUT DATORIA AFISAND LICITATIILE.
daca ap se va vimde la 20000 euro el in proces a fost evaluat la 4400, mai pot cere in instanta jumatate din din suma chiar daca eu am cerut sa imi fie atribuit . Daca am gresit acest lucru doarece ma bazam pe un imprumut bancar care nu am reusit sa il iau, mai era si baiatul in intretimerea mea.ACUM NU MAI POT FACE NIMIC? maine ap este la licitatie , la 50% din valoare

Alte discuții în legătură

Executare silita Dragosvedeanu Dragosvedeanu Buna ziua, VA ROG SA IMI RASPUNDETI CAT MAI URGENT CU PUTIINTA ; Nu am reusit sa fac imprumut sa platesc sulta fostei sotii in ce priveste 50% ce i-a hotarat ... (vezi toată discuția)
Executare silita izabella15 izabella15 Buna ziua, am castigat apartamentamentul parintilor decedati, in instanta in urma unei hotarari judecatoresti in care specifica sa platesc surorii mele o sulta ... (vezi toată discuția)
Executare silita drept de preemptiune pltgeorge pltgeorge buna ziua, este in desfasurare executarea silita a unui imobil a debitorului meu. Suma de recuperat este 32.000 Euro, la sulta (1/2 din val imobilului ... (vezi toată discuția)