avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obligatiile executorului silit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obligatiile executorului silit

buna ziua , cui pot face sesizare sa se constate ca executorul silit nu isi face datoria in ce ma priveste pe mine ca executat, sa se constate ca nu publica si nu afiseaza datele cu licitatiile bunului scos la licitatie,.
Cel mai recent răspuns: Dragosvedeanu , utilizator 15:52, 23 Februarie 2014
Acum situatia e asa; apartamentul se vinde, se plateste datoria, restul va revine dv. Daca se vinde cu mai putin de datorie, atunci mai ramaneti dator.
Daca cumva constat ca se fac aranjamente la licitatie,ce pot sa fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Dragosvedeanu Dragosvedeanu Buna ziua, VA ROG SA IMI RASPUNDETI CAT MAI URGENT CU PUTIINTA ; Nu am reusit sa fac imprumut sa platesc sulta fostei sotii in ce priveste 50% ce i-a hotarat ... (vezi toată discuția)
Executare silita izabella15 izabella15 Buna ziua, am castigat apartamentamentul parintilor decedati, in instanta in urma unei hotarari judecatoresti in care specifica sa platesc surorii mele o sulta ... (vezi toată discuția)
Executare silita drept de preemptiune pltgeorge pltgeorge buna ziua, este in desfasurare executarea silita a unui imobil a debitorului meu. Suma de recuperat este 32.000 Euro, la sulta (1/2 din val imobilului ... (vezi toată discuția)