avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Activitate shopi777

Activitate shopi777

Bună ziua, am 59 ani și 6 luni ,lucrez din 1983 august ( între oct '83 și feb '85 armata ) cu întrerupere între nov 2011 și mai 202q (pensionat pe caz de boala) sunt beneficiar al legii 341/2004 ,va rog frumos să-mi spuneți când as putea depune dosarul de pensie chiar anticipat , Mulțumesc frumos
Dacă sunt separat de mai mult de doi ani de fosta soție, pot invoca la divorț separarea ?
Am scăpat, am permis toate gradele și nu mai consum alcool , o zi bună
Dețin 18,87 % dintr-un apartament moștenire de la părinți,sora mea deține restul, am rugato în nenumarate rânduri să-mi zică ce facem cu proprietatea ( menționez că niciunul nu locuim acolo) , se tot eschiva , acum a zis că este apartamentul lăsat fiului ei de părinți noștri dar eu dețin pe acte 18.87% din el , nu vrea să-mi cumpere partea, ziceți-mi vă rog ce pot face să-mi obțin dreptul ?
Caut de ceva vreme un fost coleg de armată , precizez că am sost ca frații dar printro conjunctură nefastă nu ne-am mai revăzut
, Se numește Țigănele Alberto Paris este născut în mun. Drobeta Turnu Severin are între 52 și 54 de ani avea o soră pe nume ( atuci de fată) Țigănele Ramona Viena, până în 1989 a locuit în Drobete Turnu Severin dar când l-am căutat după nu mai locuia acolo și vecinii ziceau că nu mai știu nimic , dacă puteți face ceva vă rog și vă mulțumesc anticipat. e-mail shopi777@yahoo.com, tel 0785103133

pot inmatricula un autoturism ce a mai fost inmatriculat anterior in Romania dar la care nu se gaseste chitanta de plata a taxei de mediu ?
Pe data de 15 iulie 2014 am cumparat un autoturism peugeot 406 de la un cetatean din alta localitate siu alt judet , acesta promitind la intocmirea contractului de vanzare-cumparare ca imi trimite si certificatul fiscal si dovada ANAF de plata a timbrului de mediu,netrimitandu-le ne-am judecat si pe data de 8 iunie 2016 s-a dat sentiinta ,definitiva ramanand o luna mai tarziu care spune citez : " constata transmiterea dreptului de proprietate al autoturismului marca peugeot 406 cu n r...........din proprietatea numitului X in proprietatea numitului Y pe baza inscrisului sub semnatura privata intitulat contract pentru un vehicul folosit........ Obliga parata institutia prefectului judetului Dolj-Serviciul public comunitar regim permise si inmatriculari sa efectueze in evidenta proprie mentiunea inmatricularii autoturismului susmentionat pe numele paratului reclamant reconventional Y " , Mentionez ca acest autoturism a fost inmatriculat initial la data de 23.06.2007 la Gorj si dupa pe data de 03.10 2007 la Hunedoara, eu mergand cu hotararea definitiva la ghiseu am fot informat ca trebuie sa platesc timbrul de mediu fiindca serviciul de la Gorj precum si ANAF-ul nu tin arhivele mai mult de 5 ani,asa ca este exclus sa-mi gaseasca chitanta cu care s-a achitat taxa de mediu in 2007 ,cu toate ca sunt convinsi ca nu se putea inmatricula in 2007 fara plata. Intrebarea mea ar fi ce pot face sa inmatriculez autoturismul pe numele meu ,ca m-am cam saturat de birocratie si de alergatura fara rost, va multumesc pentru ca ati fost rabdatori cu mine si astept un raspuns
Ce documente ale Curtii europene de justitie ( numar, data ) imi permite inmatricularea unui autoturism fara plata timbrului de mediu ? va multumesc anticipat
Nu credeam nimic,totul se plateste in viata,oricum mergeam sa ma audieze,problema este ca eu in 30 de ani de condus nu am luat nici o amenda,iar atunci gresala mea a fost ca am baut accidentul provocandu-l celalalt cond auto,acesta avand la activ dupa cum singur se lauda 16 accidente usoare cauzate de viteza,spunand ca nu se poate abtina sa nu mearga tare, chiar partroana lui reprosandu-i acest lucru ,dealtfel l-a si concediat de pe taxi
dar de ce nu mi-au zis sa platesc,ca plateam de atunci si gata