avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare parte din locuinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare parte din locuinta

Dețin 18,87 % dintr-un apartament moștenire de la părinți,sora mea deține restul, am rugato în nenumarate rânduri să-mi zică ce facem cu proprietatea ( menționez că niciunul nu locuim acolo) , se tot eschiva , acum a zis că este apartamentul lăsat fiului ei de părinți noștri dar eu dețin pe acte 18.87% din el , nu vrea să-mi cumpere partea, ziceți-mi vă rog ce pot face să-mi obțin dreptul ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:07, 18 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contactați un avocat și va adresați instanței pentru ieșirea din indiviziune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am drept de abitație într-un apartament deținut în cote de egale, de el și de fiul meu. În caz de deces al lui, eu mai am drept de abitație? Stella63 Stella63 Concubinul meu detine jumatate din apartament iar fiul meu jumatate .In urma decesului concubinului sora lui este mostenitoare , eu am drept de abitatie pe ... (vezi toată discuția)
Imobil in copropietate. sfat privind vanzarea partilor. detin parti dintr-un imobil ca mostenitor (urmas), cu acte originale. ... mikvin mikvin Detin parti dintr-un imobil ca mostenitor (urmas), cu acte originale. Imobilul este locuit de fiul unuia din copropietari de foarte mult timp. Pentru ca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și o problema și anume: eu și sora mea avem ... stefan60 stefan60 Bună ziua, am și o problema și anume: eu și sora mea avem un apartament moștenire de la părinți în cotă 50%-50%, sora mea nu are copii, eu am un ... (vezi toată discuția)