avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Activitate Julian24

Activitate Julian24

Am condamnare de 3 ani cu suspendare si termen de incercare 6 ani... Am impus de instanta ca sa ma prezint in fiecare luna la semnat la Probatiune pe o perioada de 6 ani ..nu as putea cumva sa modific programul de semnat sa semnez odata la 3 luni sau ceva de genu asta? cunosc persoane cu fapte mai grave ca si mine si semneaza odata la 3 luni si nu instanta le;a facut programu ci cei de la probatiune ..multumeesc ........Am deja 2 ani si de cand semnez in fiecare luna!!! va rog sa ma sfatuiti !!

Am uitat sa mentionez ca lipsirea de libertate era in forma agravata !!! si am inteles ca in noul cod penal sau scos formele agravate .....
Am condamnare de 3 ani cu suspendare si termen de incercare 6 ani... Am impus de instanta ca sa ma prezint in fiecare luna la semnat la Probatiune pe o perioada de 6 ani ..nu as putea cumva sa modific programul de semnat sa semnez odata la 3 luni sau ceva de genu asta? cunosc persoane cu fapte mai grave ca si mine si semneaza odata la 3 luni si nu instanta le;a facut programu ci cei de la probatiune ..multumeesc ......cum scrie si aici...Am deja 2 ani si de cand semnez in fiecare luna!!! va rog sa ma sfatuiti !!

Cei de la probatiune imi spun sa fac contestatie la judecatorie ca ei au dat termen sa ma prezint o data la luna ? pot face contestatie sau nu ?
Ok multumesc mult de tot ... As mai avea o intrebare daca se poate ...Am impus de instanta ca sa ma prezint in fiecare luna la semnat la Probatiune pe o perioada de 6 ani ..nu as putea cumva sa modific programul de semnat sa semnez odata la 3 luni sau ceva de genu asta? cunosc persoane cu fapte mai grave ca si mine si semneaza odata la 3 luni si nu instanta le;a facut programu ci cei de la probatiune ..multumeesc ......cum scrie si aici ..Art. 95: Modificarea sau incetarea obligatiilor
(1)Daca pe parcursul termenului de supraveghere au intervenit motive care justifica fie impunerea unor noi obligatii, fie sporirea sau diminuarea conditiilor de executare a celor existente, instanta dispune modificarea obligatiilor in mod corespunzator, pentru a asigura condamnatului sanse mai mari de indreptare.
(2)Instanta dispune incetarea executarii unora dintre obligatiile pe care le-a impus, cand apreciaza ca mentinerea acestora nu mai este necesara.
Daca am fost condamnat in 2011 la 3 ani cu suspendare sub supraveghere si termen de incercare 6 ani ...Beneficiez de legea mai favorabila cu Noul cod penal ?
incadrarea era de la 3-10 ani vechiul cod.. acum este de la 1-7 ani Va rog mult de tot sa ma lamuriti si pe mine ,,,multumesc!