avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Art. 95 Noul Cod Penal Modificarea sau încetarea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Art. 95 Noul Cod Penal Modificarea sau încetarea obligaþiilor Suspendarea executãrii pedepsei sub supraveghere

Am condamnare de 3 ani cu suspendare si termen de incercare 6 ani... Am impus de instanta ca sa ma prezint in fiecare luna la semnat la Probatiune pe o perioada de 6 ani ..nu as putea cumva sa modific programul de semnat sa semnez odata la 3 luni sau ceva de genu asta? cunosc persoane cu fapte mai grave ca si mine si semneaza odata la 3 luni si nu instanta le;a facut programu ci cei de la probatiune ..multumeesc ........Am deja 2 ani si de cand semnez in fiecare luna!!! va rog sa ma sfatuiti !!

Incercati sa formulati o cerere la instanta de executare si solicitati aplicarea legii mai favorabile cu privire la termenul de incercare si prezentarea la serviciul de probatiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestaþie la executare modificarea programului de supraveghere stabilit de instanþa Julian24 Julian24 Am condamnare de 3 ani cu suspendare si termen de incercare 6 ani... Am impus de instanta ca sa ma prezint in fiecare luna la semnat la Probatiune pe o ... (vezi toată discuția)
Condamnat la 3 ani cu suspendare lipsire de libertate Julian24 Julian24 Daca am fost condamnat in 2011 la 3 ani cu suspendare sub supraveghere si termen de incercare 6 ani ...Beneficiez de legea mai favorabila cu Noul cod penal ... (vezi toată discuția)
Condamnare vechiul cod penal sub supraveghere Lazarug Lazarug Buna Ziua , Am avut o condamnare in anul 2011 2,6luni cu suspendare sub supraveghere cu un Termen de incercare de 7ani si Trebuie sa ma Prezint lunar la ... (vezi toată discuția)