Buna Ziua ,
Am avut o condamnare in anul 2011 2,6luni cu suspendare sub supraveghere cu un Termen de incercare de 7ani si Trebuie sa ma Prezint lunar la servicuiul de probatiune ,iar eu nu Mai locuiesc in Romania sunt rezident in Germania de 5ani nu Mai am acte romanesti Buletin permis etc. familia Este aici cu Mine copii sunt la scoala aici de 5 Ani ,iar chestia aceasta ma omoara cu zile Trebuie sa vin lunar in Romania 4000km lunar .
Are Romania acord cu Germania pe probatiune sa semnez aici. Ce ar Trebuie sa fac ,sa fac contestatie la executare ,sa mi se schimbe modalitatea de executare sa vin Macar la 3 luni ,tot odata fac Doua cursuri de calificarii Cum ar Fi scoala de maistrii care dureaza 21 luni ma-u trimis Fostul sef iar scoala a Costat 27000 Euro platita de Stat daca renunt la ea sunt Bun de Plata
Doresc un Sfat ,exista o chestie am Facut o cerere pe noul cod legea ce Mai favorabila dar a respinso !
O zi buna sa aveti :((
Formulati, la instanta de executare, o cerere de modificarea obligaţiei de prezentare lunară la Serviciul de Probaţiune, în sensul de a dispune prezentarea dvs. la acest serviciu o data la 6 luni, de exemplu. Daca pana acum v-ati respectat obligatiile si dovediti ca nu locuiti in tara si ca munciti in strainatate aveti sanse sa vi se admita cererea.