avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contestaþie la executare modificarea programului de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contestaþie la executare modificarea programului de supraveghere stabilit de instanþa

Am condamnare de 3 ani cu suspendare si termen de incercare 6 ani... Am impus de instanta ca sa ma prezint in fiecare luna la semnat la Probatiune pe o perioada de 6 ani ..nu as putea cumva sa modific programul de semnat sa semnez odata la 3 luni sau ceva de genu asta? cunosc persoane cu fapte mai grave ca si mine si semneaza odata la 3 luni si nu instanta le;a facut programu ci cei de la probatiune ..multumeesc ......cum scrie si aici...Am deja 2 ani si de cand semnez in fiecare luna!!! va rog sa ma sfatuiti !!

Alte discuții în legătură

Art. 95 noul cod penal modificarea sau încetarea obligaþiilor suspendarea executãrii pedepsei sub supraveghere Julian24 Julian24 Am condamnare de 3 ani cu suspendare si termen de incercare 6 ani... Am impus de instanta ca sa ma prezint in fiecare luna la semnat la Probatiune pe o ... (vezi toată discuția)
Condamnat la 3 ani cu suspendare lipsire de libertate Julian24 Julian24 Daca am fost condamnat in 2011 la 3 ani cu suspendare sub supraveghere si termen de incercare 6 ani ...Beneficiez de legea mai favorabila cu Noul cod penal ... (vezi toată discuția)
Condamnare legea circulatiei - redobandire permis, parasirea tarii, cale de atac stefaniuradu stefaniuradu Infractiuni legea circulatiei:condus cu permis suspendat,fuga de la locul accidentului,imbibatie alcoolica 0,9 la mie, vatamare corporala grava din ... (vezi toată discuția)