avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Activitate gavriluta

Activitate gavriluta

Discuție Impozit masina
cum stiu cat am de platit la primarie ca impozit restant pentru masina
As dori sa intreb unde pot plati consumul de energie electrica daca factura ajunge foarte greu datorita distantei mari unde stam( la un canton silvic) de posta din sat sau alt centru de plata . Mentionez faptul ca factura ajunge si la doua luni dupa perioada de scadenta mai tot timpul si tot stam cu stresul sa nu ramanem fara lumina. Deci unde pot sa merg sa platesc fara factura sa ma gaseasca in baza de date pe baza codului de abonat.Locuim la un canton silviv localitatea Madarjac judetul Iasi. Va multumesc.
Răspuns la discuția Varsta iesire la pensie
va multumesc tare mult

Buna ziua.Pentru un barbat care este nascut pe 13.10.1954 si care are peste 35 ani vechime, stagiul complet de cotizare si care are lucrati 7 ani si 6 luni in grupa I -a si 1 an in grupa II-a la ce varsta poate iesi la pensie.

Exista vreo lege care spune ca pana la 31 martie 2014 barbatii care au 59 ani si 6 luni si stagiul complet de cotizare pot iesi la pensie? Va multumesc mult!
Răspuns la discuția Varsta iesire la pensie
va multumesc foarte mult
Ma scuzati ca va deranjez iar, as dori pentru o femeie care este nascuta pe 16 mai 1956 cu stagiul complet de cotizare si cu 18 ani de grupa a II-a cand poate iesi la pensie
Buna ziua.Va rog sa imi spuneti pentru un barbat care are stagiul complet de cotizare de 35 ani din care are 7 ani lucrati in grupa a II -a la ce varsta poate iesi la pensie. Este nascut in anul 1954 pe 13 octombrie