avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Intrebare despre factura EON
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Intrebare despre factura EON

As dori sa intreb unde pot plati consumul de energie electrica daca factura ajunge foarte greu datorita distantei mari unde stam( la un canton silvic) de posta din sat sau alt centru de plata . Mentionez faptul ca factura ajunge si la doua luni dupa perioada de scadenta mai tot timpul si tot stam cu stresul sa nu ramanem fara lumina. Deci unde pot sa merg sa platesc fara factura sa ma gaseasca in baza de date pe baza codului de abonat.Locuim la un canton silviv localitatea Madarjac judetul Iasi. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 20:59, 13 Februarie 2014
Daca aveti acces la internet si un card de salariu puteti sa va faceti un cont pe site-ul furnizorului si platiti on-line.

[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 13 Februarie 2014
cyan, moderator
Se pare ca am gresit, nu se poate face plata online, in schimb puteti afla despre factura in momentul emiterii acesteia deoarece va este trimisa pe email.

Apoi o puteti plati pana la termenul scadent prin intermediul bancilor sau in puncte de plata tip paypoint, sau cum ati procedat pana in prezent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin in alb bogdan2016 bogdan2016 lucrez la asociatie de locatari si vreau sa inchei un contract de parteneriat cu un centru de incasari facturi gen paypoint si mi s-a zis ca intai trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Magazin on-line factura si chitanta wavecipri wavecipri Buna ziua. Am si eu un magazin on-line, cu procesator de platin on-line cu cardul. Atunci cand un client face o achizitie cu cardul. Eu ce trebuie sa ii ... (vezi toată discuția)
Comert on line Daniela Cioroianu Daniela Cioroianu Cum se poate inregistra in contabilitate un produs vandut on line,trimis prin curier sau serviciu de curierat? Produsul sa il expediez cu o factura proforma ... (vezi toată discuția)