avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bilet la ordin in alb
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bilet la ordin in alb

lucrez la asociatie de locatari si vreau sa inchei un contract de parteneriat cu un centru de incasari facturi gen paypoint si mi s-a zis ca intai trebuie sa depun eu o garantie indiferent de suma catre ei prin bilet la ordin in alb. trebuie sa astept 2 zile pana se analizeaza daca pot avea asa ceva in asociatie.
nu inteleg treaba cu biletul la ordin, ca de la o banca unde am intrebat, mi s-a zis ca in spatele acestul bilet,stau anumite facturi.
va rog sa ma faceti sa inteleg! multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 09:04, 17 Iunie 2015
In ce scop incheiati parteneriatul cu centrul de incasari facturi? Pentru a plati facturile?
Facturile la majoritatea furnizorilor de utilitati se pot plati online.
Solicitati la banca sa va dea un card atasat contului asociatiei si platiti din fata calculatorului, dovada platii va este trimisa pe email, o printati si o bagati la dosarel.
Ultima modificare: Luni, 15 Iunie 2015
cyan, moderator
solicit aparat de la centru de plati ,pentru ca am facturile la firma de apa ,unde trebuie sa o achit prin firme gen paypoint sau centre de plati. si mi s-a cerut o garantie daca voi fi eligibil pentru centru de plati un-doi, prin bilet la ordin.

prin acest mod ,achit si facturile la gaz,lumina, telefon asociatie.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iunie 2015
Adriantot, moderator
Sa inteleg ca doriti sa aveti echipamentul in custodia asociatiei de proprietari?

Il veti monta astfel incat sa aiba acces sa efectueze plati si alte persoane (proprietari din asociatie si alte persoane) sau numai pentru plata utilitatilor de catre asociatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu - paypoint services c_george85 c_george85 Buna ziua! La jumatatea anului 2014 am deschis un mic magazin si am avut ideea \"geniala\" de a instala si un terminal Paypoint in locatie pentru a creste ... (vezi toată discuția)
Despre paypoint si bilete la ordine arh_hadi arh_hadi Am un minimarket si anul trecut am instalat un aparat paypoint. La incheierea contractului a trebuit sa le emit un bilet la ordin de 7000ron. Ulterior am aflat ... (vezi toată discuția)
Cont bancar pt asociatia proprietari pmariusf2005 pmariusf2005 asociatia de proprietari este obligata sa aiba cont bancar deschis la banca? care este legea care stipuleaza acest lucru? (vezi toată discuția)