avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Activitate madysalcia80

Activitate madysalcia80

Poate instanța să pronunțe o hotărâre care să țină loc de contract de vânzare-cumpărare privind un teren agricol din extravilan, dacă cererea este depusă după intrarea în vigoare a Legii nr. 17/2004, imobilul nu are carte funciară deschisă, iar antecontractul, în forma unui înscris sub semnătură privată, s-a încheiat înainte de intrarea în vigoare a legii anterior menționate (art. 5 alin. 1 și art. 20 alin. 1 din Legea nr. 17/2014)?
Va rog sa ma ajutati cu un raspus,
Daca sunt consilier juridic, pot incheia un contract de colaborare si cu o alta societate decat cea la care sunt angajata cu contract de munca?
Trebuie sa am PFA?
Sa fiu inscrisa in Colegiul Consilierilor Juridic?
Răspuns la discuția DEMISIE
Va multumesc din suflet!
Răspuns la discuția DEMISIE
daca mi-am dat asa zisa demisie in decembrie, nu este tardiv sa o contest daca nu am avut decizie de incetare?
Răspuns la discuția DEMISIE
contestatie la ce, nu am nr de inregistrare, nu am decizie de incetare, nu am fluturasi sau state semnate de 2 ani, nu am nota de lichidare
Răspuns la discuția DEMISIE
va rog daca puteti sa imi raspundeti. multumesc
Răspuns la discuția DEMISIE
totusi as vrea sa contest demisia intrucat printr-o experiza grafologica s-ar dovedi ca acea demisie nu este scrisa de mine. sfatuiti-ma cum sa fac
Răspuns la discuția DEMISIE
Mai detaliat am lucrat agent de paza la acesta societate timp de doi ani, am fost angajat pe conventie pentru ca angajatorul sa primesca bani de la stat, acum mi-a zis sa-mi dau demisia sa ma angajeze pe o alta societate pentru a primii iar subventia de la stst pentru ca am peste 55 ani. mi-a dat o demisie tipizta necompletata, fara data, doar am semnat. Nu mi-a dat decize de incetare si nici drepturile slariale pe lunile anterioare. pot sa reclam asta? TREBUIA SA-MI EMITA DECIZE DE INCETARE? unde sa fac denuntul la itm sau in instanta?
Va multumesc!
Discuție DEMISIE
BUNA ziua,
lucrez de 2 ani la o societate, dupa 2 ani mi-a zis angajatorul sa semnez o demisie care nu era completata ci doar am semnat urmand sa ma reangajeze pe o alta societate pe care o detine, acest lucru nu s-a mai intamplat. ce pot face?
Va multumesc!
Răspuns la discuția Anexa contract
imi raspunde cineva, va rog!!!