avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... hotarare care sa tina loc de act autentic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

hotarare care sa tina loc de act autentic

Poate instanța să pronunțe o hotărâre care să țină loc de contract de vânzare-cumpărare privind un teren agricol din extravilan, dacă cererea este depusă după intrarea în vigoare a Legii nr. 17/2004, imobilul nu are carte funciară deschisă, iar antecontractul, în forma unui înscris sub semnătură privată, s-a încheiat înainte de intrarea în vigoare a legii anterior menționate (art. 5 alin. 1 și art. 20 alin. 1 din Legea nr. 17/2014)?
Cel mai recent răspuns: madysalcia80 , utilizator 17:32, 12 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract vanzare-cumparare teren agricol marinpreda marinpreda Am un antecontract de vanzare-cumparare (sub semnatura privata), neautentificat la notar., incheiat in 2011. Pana in prezent cumparatorul nu a solicitat in ... (vezi toată discuția)
Urgent un raspuns legea 17/2014 privind vanzarea cumpararea teren extravilan andr_georgi andr_georgi Am un caz in care am incheiat un antecontract de vanzare cumparare teren extravila pe care l-am si inscris in cartea funciara inainte de adoptarea ... (vezi toată discuția)
Practica legea 17/2014 - chitanta de mana incheiata anterior intrarii in vigoare a legii Cristina Pielmus Cristina Pielmus Se solicita de catre instanta prezentarea avizelor/dovada indeplinirii procedurii de preemtiune prevazute de Legea 17/2014 si in cazul hotararilor care sa tina ... (vezi toată discuția)