avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anexa contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anexa contract

daca anexa unui contract de inchiriere a unui spatiu comercial nu a fost inregistrata nicaieri, doar semnata si stampilata de parti, constituie proba in instanta?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:20, 14 Februarie 2014
imi raspunde cineva, va rog!!!
Desigur ca poate constitui proba in masura relevantei. Atesta vointa partilor. In principiu inregistrarea la ANAF nu are legatura cu forta probanta decat daca teza probatorie are legatura cu aceasta institutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vanzare-cumparare ap. prin notariat, stampilat, inregistrat, dar nesemnat de parti Lidia2012 Lidia2012 Am incheiat un act de vanzare-cumparare a unui apartament , dar Notariatul ne-a eliberat partilor cate 2 exemplare DUPLICAT, care poarta stampila in sec a ... (vezi toată discuția)
Chitantele semnate de mana fara martori au valoare juridica? nicoleta1975 nicoleta1975 Am fost obligata sa semnez o chitanta de mana cum ca sunt datoare o suma de bani (fara nici o justificare) unei alte persoane, care acum ma santajeaza ca ma da ... (vezi toată discuția)
Discutie cu martori ciprianj ciprianj Am o problema. Acuma 2 ani, tatal meu a semnat un act la notar pentru o vanzare de teren. Acet teren vandut este o parte din terenul pe care primaria trebuia ... (vezi toată discuția)