avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Activitate Adriana48

Activitate Adriana48

Răspuns la discuția Infiintare SRL-D
Multumesc frumos!
Daca am avut intreprindere individuala, pe care am inchis-o, pot infiinta SRL-debutant?
Multumesc frumos!
In acest articol nu spune nimic despre insolventa... asta inseamna ca sunt deductibile in suma de 30%?
Pentru faliment am inteles ca sunt deductibile 100%( art.22 j)
Buna ziua!
Am urmatoarea situatie: la firma mea am creante neincasate in suma de 10.000 lei de la o societate care este in insolventa si aproximativ 6.000 lei la o societate in faliment.
Contabilul meu imi spune ca pot constitui provizioane pentru aceste sume.
Intrebarea mea este: aceste sume sunt deductibile 100% fiscal?

Răspuns la discuția Mostenire
Avand in vedere faptul ca avem 3 fii, si ca suntem amandoi trecuti de 66 ani, sper sa traim in continuare separati si fara pretentii. Mostenirea o am de la parintii mei care au decedat unul in anul 2003 si celalalt in anul 2010.
Multumesc frumos pentru ajutor si informatii!
Răspuns la discuția Mostenire
Este vorba de o casa, care in acest moment este intr-o stare nu foarte buna, dar pe viitor intentionez sa o renovez. Doream sa stiu ce drepturi va avea sotul la aceasta casa. Se poate demonstra cumva ca a contribuit la renovarea, imbunatatirea ei si sa aiba drepturi civile la acea casa, avand in vedere ca suntem despatriti, dar nu si in acte?
Discuție Mostenire
Buna ziua!
De mostenirea primita in timpul casatoriei in conditiile noului Cod Civil beneficiaza ambii soti?
Multumesc anticipat!