avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL-D

Daca am avut intreprindere individuala, pe care am inchis-o, pot infiinta SRL-debutant?
Cel mai recent răspuns: Adriana48 , utilizator 11:35, 19 Ianuarie 2015
Da, conditia este sa nu mai fi fost acţionar în cadrul altor firme din spatiul economic european. Daca ati avut un PFA sau un II, puteri sa înfiinţati un SRL-D. Important e să nu fi fost acţionar într-un SRL(-D) sau SA
Ultima modificare: Vineri, 16 Ianuarie 2015
Cabinet Expert Contabil, Contabil
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot constitui un srl-d? slymaximus slymaximus Prin 2004 la terminarea facultatii, pe ultima suta de metri am zis sa beneficiez de niste avantaje birocratice pentru studenti si mi-am creeat un SRL. Firma ... (vezi toată discuția)
Statut actionar srl-d Ralukat Ralukat Daca am infiintat un SRL-D, unde sunt actionar unic, pot deveni actionar in alta companie (SRL) care urmeaza sa fie infiintata, fara sa pierd statutul de SRL-D ... (vezi toată discuția)
Acte necesare infiintare srl-d otyci otyci ce acte personale i mi trebuie ptr infiintare srl d? multumesc anticipat (vezi toată discuția)