avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Activitate crucy2014

Activitate crucy2014

Răspuns la discuția Schimbarea incadrarii angajatului
In cazul in care nu se inmaneaza angajatului notificarea se poate contesta eventuala concediere ?
Răspuns la discuția Schimbarea incadrarii angajatului
Eu sunt angajatul ! Daca un post trebuie desfiintat , angajatului de pe acel post i se aduce la cunostiinta in scris ? in momentul cand angajatorul ii cere schimbarea incadrarii respectiva postului ce urmeaza a fi desfiintat ?
Daca este necesara schimbarea incadrarii angajatului, se aduce la cunostiinta in scris motivul ? Refuzul angajatului se face in scris ?
Răspuns la discuția Concediere
Deci in consecinta , am executat ordinul superiorilor. Faptul ca m-au pus sa fac altceva , inseamna ca nu pot fi tras la raspundere pentru ca nu am executat sarcinile din fisa postului. !
In fisa postului se specifica ca pot fi folosit si alte munci inafara de cele mentionate in fisa postului . Refuzul meu ar fi fost ceva rau pentru mine. Eu m-am prezentat la servici si am indeplinit sarcinile de servici impuse de angajator. Daca sarcinile impuse nu fac parte din fisa postului nu este raspunderea angajatorului ?
Cum puteam indeplinii atributii din fisa postului daca conducerea ma pus sa fac altceva ? Nu exista niciun refuz al meu ca nu am vrut sa fac ce scrie in fisa postului !
Faptul ca am refuzat schimbarea incadrarii si faptul ca nu am fost pus sa execut sarcini de munca conform fisei postului ,poate fi un motiv de concediere ?
Discuție Concediere
Timp de 4 ani am efectuat sarcini de munca ce nu fac obiectul fisei postului. In prezent colegii mei au primit documentatie scrisa si urmeaza sa fie testati/evaluati scris si practic. Mie mi sa propus schimbarea incadrarii pe motivul ca nu am efectuat sarcini conforme fisei postului. Eu am refuzat, deoarece consider nejustificata explicatia . Nu am efectuat sarcinile din fisa postului deoarece am fost folosit la alte activitati din initiativa managerului punctului de lucru.
Desi colegii mei au primit acea documentatie scrisa ,eu nu am primit nimic.
Pot fi concediat dat fiind situatia de mai sus ? Multumesc anticipat !
Răspuns la discuția Testare angajat
Refuzul formarii profesionale de catre angajat se face in scris ? Poate fi angajatul concediat daca nu alucrat conform fisei postului ?
Răspuns la discuția Testare angajat
Pot fi testat daca in ultimii patru ani nu am efectuat sarcini de servici conform fisei postului ?