Va supun atentiei urmatoarea situatie: am fost client Telekom si odata cu preluarea acestora de catre cei de la Orange,am devenit client orange..astfel,in cursul lunii iunie,am platit factura catre orange,doar ca banutii au mers tot in contul celor de la Telekom,eu afland acest aspect mai tarziu,cand orange mi au restrictionat accesul la serviciile furnizate pe motiv de neplata,desi eu aveam chitanta platii efectuate!
In consecinta,dupa lungi discutii,am fost nevoit sa platesc iarasi acea factura,respectiv 243 de lei,ulterior fiind nevoit sa merg la un magazin al celor de la Telekom,unde am fost indrumat sa fac o cerere de returnare a banilor,sens in care a facut o cerere,am depus extras de cont,toate astea pe 04.august,spunandu mi ca in 30 de zile voi primi acesti bani,dar pana in prezent nu am primit nimic!
Ce ma sfatuiti sa fac?!?va multumesc!!
Salutare!
Va supun atentiei urmatoarea situatie..locuiesc intr un mic orasel din jud. Braila,unde in urma cu cativa ani,prin fonduri europene,s a realizat ptr comunitate proiectul "reabilitare si modernizarea sistemelor de apa si apa uzata"in jud.Braila.
REPET-pentru COMUNITATE!
Doar ca din comunitate se pare ca nu fac parte toti locuitorii,adica au ramas strazi intregi unde gospodariile nu se pot racorda la sistemul de canalizare pentru ca nu a fost facut,absolut deloc!!
Acum Compania de utilitati publice Dunarea Braila,a trimis notificare ca daca nu ne indeplinim obligatia legala de a ne racorda la sistemul public de canalizare pana la 30.10.2021,amenda pe care o putem primi este de 2000-4000lei.
Sunt constient ca nu e posibil sa primim amenda atata timp cat nu am la ce sa ma racordez,dar cum as putea sa procedez (si aici ma refer nu doar la mine,sunt mai multe persoane dornice de a rezolva situatia favorabil noua) sa fie infiintat acest sistem de canalizare si in zonele unde inca nu e..desi cred ca pe planurile celor de la primarie,pe hartie toata lumea cred ca beneficiaza!!
Va multumesc anticipat!!
Am avut un card de cumparaturi,la una din bancile din Romania,destul de cunoscuta,initial cu o limita de credit de 3300 lei,ulterior,fara a fi instiintat,cu o limita de 5500 lei.
Datorita problemelor aparute odata cu taierea salariilor,in 2010,avand si alte rate in curs,acest card nu l-am mai putut tine la zi,ajungandu-se,ca in cursul anului 2013,banca sa cedeze drepturile creantei unei societati de recuperatori,care bineinteles,m-au contactat in vederea negocierilor,insa in sensul de a-si recupera intreaga suma,nicidecum sa accepte o plata esalonata din partea mea.Mentionez ca in momentul in care banca a cedat creanta catre recuperatori,eu reusisem sa achit aproximativ 1300-1400 lei,din datorie,acesti bani nemaifiind luati in calcul .
In momentul in care va scriu aceste randuri,tocmai ce am terminat de citit o somatie de la un birou de executori judecatoresti,prin care sunt somat sa achit intreaga suma de aproximativ 7000 lei,in 48 de ore!am incercat sa iau legatura cu reprezentantii acestora,insa la numarul de telefon,nu se poate apela!
Intrebare: care sunt urmatorii pasi de facut din partea executorilor si ce pot face eu,in aceasta situatie?!