Daca am un ROI al unitatii de acum cativa ani, iar intre timp noii angajati nu au semnat pentru luare la cunostinta, acesta le devine opozabil prin simplul fapt ca exista?Intrebarea este un pic cam prosteasca, intuiesc raspunsul, dar am nevoie de o confirmare datorita unor contraziceri cu sefii.#-o Multumesc mult!
Multumesc pentru informatii.Ideea era ca la data in care a fost stabilita audierea conform convocarii pe care salariatul a primit-o fara a cere o data ulterioara, s-a prezentat salariatul motivand ca doreste sa fie asistat de avocat, dar fara ca avocatul sa fie prezent, fara sa faca dovada ca si-a angajat un aparator.Angajatul a facut numai o cerere in nume propriu prin care solicita un nou termen pt audiere, motivand ca doreste sa fie asistat de aparator.Mentionez ca a adus la cunostinta acea cerere numai la data si ora la care era stabilita audierea.In ROI nu sunt reglementate detaliat procedurile privind Cercetarea disciplinara prealabila.
Va multumesc!
1.In ce conditii trebuie sa accept prezenta aparatorului in cadrul cercetarii disciplinare prealabile? 2.Va rog sa specificati si ce documente trebuie eventual sa imi prezinte pentru a demonstra calitatea sa de aparator ales. Daca nu este prezent aparatorul la data si ora pentru la s-a facut convocarea pentru cercetarea disciplinara prealabila, este posibil ca salariatul sa depuna in nume propriu o cerere prin care solicita un alt termen pentru a fi asisitat de avocat, desi a avut la dispozitie 5 zile pentru aceasta cerere???