avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ROI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ROI

Daca am un ROI al unitatii de acum cativa ani, iar intre timp noii angajati nu au semnat pentru luare la cunostinta, acesta le devine opozabil prin simplul fapt ca exista?Intrebarea este un pic cam prosteasca, intuiesc raspunsul, dar am nevoie de o confirmare datorita unor contraziceri cu sefii.#-o Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:24, 13 Martie 2014
Devine opozabil numai in momentul in care au luat la cunostinta de acel reg.intern

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi si obligatii angajat cu cm administrat de firma hr mamalui matei mamalui matei Buna seara, Ma aflu in urmatoarea situatie: angajata cu CM administrat de o firma de HR perioada nedeterminata de mai multi ani datorita unui contract ce ... (vezi toată discuția)
Roi care nu a fost adus la cunostinta angajatului ina_enache ina_enache Buna ziua Am un conflict cu firma pt care am lucrat careia ii cer diverse documente (fise post, fise fiscale, adeverinte etc) in vederea intocmirii ... (vezi toată discuția)
Regulament intern pati pati Buna ziua Exista obligatia semnarii regulamentului intern de catre angajati? Daca nu, cum facem dovada ca le-a fost adus la cunostiinta? Este suficienta ... (vezi toată discuția)