Buna ziua, va rog as dori sa stiu evolutia punctului de pensie (NU A VALORI PUNCTULUI) daca exista un tabel cu evolutia lui, Punctul de pensie a crescut in urma recalculari pentru grupele de munca,mai este si o alta crestere?
Ma numesc Stoica si am o decizie judecatoreasca executorie cu apel data la11 02 2019 .Casa de pensii a fost informata la 01 03 2019 si de mine in aprilie ,pana in prezent decizia nu a fost pusa in aplicare,va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac pentru punerea deciziei in aplicare. Va multumesc. mail valerius7575@gmail.com.
Am o hotarare judecatoreaca din aprilie ac si este adusa la cunostinta casei teritoriale de pensie iar aceasta cauta sa amane sau sa nu puna in aplicare hotararea judecatoreasca de recalculare.Va rog sa ma indrumati ce pot face pentru a solutiona aceasta problema.Multumeasc. mail; valerius7575@gmail.com
Am cerut o recalculare a drepturilor in urma obtinerii a fisei fiscale pe toata perioada cat am lucrati (AM OBTINUT FOARTE FOARTE GREU FISA FISCALA DE LA INTREPRINDERE ) in rest recititi intrebarea. am stagiul de cotizare 34 ani din care 24 grupa I-a restul grupa II-a.ATENTIE ! in cartea de munca este trecut doar salariul lunat pecand veniturile sunt mult mai mari si deaceea am cerut recalcularea.
Buna ziua, am 24 ani grupa I-a de munca ,7 ani grupa II-a si 1,5 ani grupa III-a si as dori sa stiu daca la recalculare punctul mediu se obtine prin impartirea totalului la stagiul de cotizare de 20 ani in loc de 3o ani.Va multumesc si astept raspuns,poate fi si pe mail valerius7575@gmail.com
Sotiei I s-a respins dosarul de pensionare din neglijenta angajatorului care nu a prelungit documentatia pentru conditii deosebite la I.T.M. Va intreb daca se poate obtine avizul ITM retroactiv si depune la casa de pensii.Va multumesc.