avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... recalculare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

recalculare pensie

Buna ziua, am 24 ani grupa I-a de munca ,7 ani grupa II-a si 1,5 ani grupa III-a si as dori sa stiu daca la recalculare punctul mediu se obtine prin impartirea totalului la stagiul de cotizare de 20 ani in loc de 3o ani.Va multumesc si astept raspuns,poate fi si pe mail valerius7575@gmail.com
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:29, 15 Ianuarie 2019
Despre ce recalculare vorbiti ?
Sunteti pensionar ?
Cand v-ati deschis drepturile ?
Ce stagiu complet de cotizare aveti ?
Dati mai multe detalii.
Am cerut o recalculare a drepturilor in urma obtinerii a fisei fiscale pe toata perioada cat am lucrati (AM OBTINUT FOARTE FOARTE GREU FISA FISCALA DE LA INTREPRINDERE ) in rest recititi intrebarea. am stagiul de cotizare 34 ani din care 24 grupa I-a restul grupa II-a.ATENTIE ! in cartea de munca este trecut doar salariul lunat pecand veniturile sunt mult mai mari si deaceea am cerut recalcularea.
La recalculare se va utiliza stagiul complet de cotizare de la deschiderea drepturilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este stagiul complet de cotizare pentru grupa i de munca? biwak03 biwak03 Buna ziua, Sunt nascut in ianuarie 1949 si am realizat stagiile de cotizare: * 29 ani + 21 zile - grupa 1 (pana in 30 martie 2001) * 1 an + 6 luni + 28 zile ... (vezi toată discuția)
Pensie Ana Ungurasu Ana Ungurasu Pensia de urmaș de ce nu sa recalculat (vezi toată discuția)
Contestatie calcul pensie de invaliditate tavi70 tavi70 In luna iunie 2011, la varsta de 41 ani si 5 luni am fost pensionat de invaliditate gradul III, decizia definitiva fiind primita pe data de ... (vezi toată discuția)