avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Activitate NeamtuAurel

Activitate NeamtuAurel

Lucrez la o firma si doresc sa vad daca patronul imi plateste datoria catre fondul de pensii.Unde ma adresez ?
Lucrez la o firma si as dori sa vad daca aceasta imi plateste toate drepturile catre stat,ex.sanatate,fondul de pensii etc.Unde ma adresez ?
Răspuns la discuția Sefii ierarhici OCPI in judet
Va multumesc!
Care sunt sefii ierarhici ai OCPI din judete.Cui ma pot adresa in afara directorului OCPI.
Am fost repozitionat de catre OCPI si noua schita a proprietatii nu corespunde cu realitatea din teren.Este normal sa fie asa?
Răspuns la discuția Raspunsul la intimpinare
Va multumesc foarte mult celor doi avocati care mi-au raspuns
Dupa ce reclamantul a raspuns la intimpinarea mea,eu am citit raspunsul lui in dosar,iar acum am primit citatie la proces,poate cineva sa ma ajute spunindu-mi ce urmeaza sa fac eu,daca mai trebuie sa raspund la raspunsul lui.
Răspuns la discuția Plata cheltuielilor de judecata
Nu am fost notificat prin executor,nici prin scrisoare recomandata,dar am fost la mediator si acolo am refuzat pretentiile lui
Răspuns la discuția Plata cheltuielilor de judecata
Pai nu stiu ce inseamna sa fiu pus in intirziere,itrucit am fost dat in judecata pentru obligatia de a face mai precis sa fiu de acord cu repozitionarea terenului meu,intrucit spune el ca terenurile se suprapun
Am un proces civil pe rol si am depus intimpinare,dupa aceasta in prezent urmeaza sa primesc citatie pentru inceperea procesului.Daca eu accept cele solicitate de reclamant privind obligatia de a face,ce se intimpla voi mai plati cheltuieli de judecata asa cum cere acesta.