avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plata cheltuielilor de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Plata cheltuielilor de judecata

Am un proces civil pe rol si am depus intimpinare,dupa aceasta in prezent urmeaza sa primesc citatie pentru inceperea procesului.Daca eu accept cele solicitate de reclamant privind obligatia de a face,ce se intimpla voi mai plati cheltuieli de judecata asa cum cere acesta.
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 14:43, 9 Septembrie 2014
Daca nu ati fost pus in intarziere
Pai nu stiu ce inseamna sa fiu pus in intirziere,itrucit am fost dat in judecata pentru obligatia de a face mai precis sa fiu de acord cu repozitionarea terenului meu,intrucit spune el ca terenurile se suprapun
Ultima modificare: Marți, 9 Septembrie 2014
NeamtuAurel, utilizator
Daca nu v-a notificat prin executor sau scrisoare recomandata.
Puteti sa recunoasteti pretentiile la primul termen de judecata
Nu am fost notificat prin executor,nici prin scrisoare recomandata,dar am fost la mediator si acolo am refuzat pretentiile lui
In cazul acesta sunt sanse mari sa fiti obligat, chiar daca recunoastepti pretentiile.
V-ati manifestat în mod neindoielnic intentia de a nu executa obligatia, motiv pt care sunteti pus in intarziere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stingere creanta leona777 leona777 Cum procedez in cazul urmator: firma a fost data in judecata ptr. neplata unei creante ( se solicita instantei sa ne oblige sa platim creanta, dobanzile ... (vezi toată discuția)
Punere in intarziere - cum? zeropointzero zeropointzero din cate am citit eu pana acum, conform prevederilor codului de procedura civila: \"partea care cade in pretentii, va fi obligata, la cerere, sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Executare scrisoare de garantie bancara ginnyy ginnyy Ce poti face daca baca nu demareaza procedurile de executare a scrisorii de garantie bancara, nu efectueza plata sumei mentionate in scrisoare? (cu mentiunea ... (vezi toată discuția)