avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Raspunsul la intimpinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Raspunsul la intimpinare

Dupa ce reclamantul a raspuns la intimpinarea mea,eu am citit raspunsul lui in dosar,iar acum am primit citatie la proces,poate cineva sa ma ajute spunindu-mi ce urmeaza sa fac eu,daca mai trebuie sa raspund la raspunsul lui.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 19:00, 13 Octombrie 2014
In functie de situatiie puteti sa raspundeti sau nu.
Tine foarte mult de tacticizarea procesului ceea ce intrebati.
Avocatii se ocupa de tacticizare dar numai atunci cand au toate amanuntele cauzei si toate piesele dosarului.

Dreptul de a raspunde ceea ce vreti il aveti insa singura intrebare care se ridiica daca ar fi sau nu oportun sa procedati in acest mod.

Spre exemplu, eu pe o exceptie invocata si dupa ce am primit raspunsul la intampinare am depus concluzii scrise intrucat am considerat necesar a proceda asa.

In alte cazuri, m-am limitat sa astept si sa nu mai fac nimic altceva.

In concluzie, aveti doua optiuni la alegere.

Urmeaza sa va prezentati la termenul fixat de instanta de judecata, si in functie de obiectul dedus judecatii, se va trece la judecata in sine (administrarea de probatoriu daca este cazul).
Va multumesc foarte mult celor doi avocati care mi-au raspuns
Daca apreciati ca aveti ceva important de subliniat si de adus la cunostinta instantei in functie de raspunsul lui si in plus fata de intampinare o puteti face in scris.

La fel de bine puteti depune si concluzii scrise in care sa detaliati/combateti inclusiv aspecte din raspunsul la intampinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concluzii la intampinare ContSters184698 ContSters184698 Daca mi s-a dat intampiarea paratului s-o studiez iar instanta a dat un nou termen de judecata, si doresc sa fac niste precizari la ceea ce a scris paratul in ... (vezi toată discuția)
Cum combat sustinerile dintr-o intampinare? americanux americanux buna ziua, sunt la al 3 lea termen si incriminatii au facut preantampinare aducand inscrisuri false si nerelevante...ce pot face eu? o preintampinare la ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda contraventie danaa1 danaa1 In termen legal am facut o plangere impotriva unui proces verbal de amenda contraventie, apoi am depsu-o la instanta. Acum ulterior, am studiat mai ... (vezi toată discuția)