avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Plata contributiei catre fondul de pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Plata contributiei catre fondul de pensii

Lucrez la o firma si doresc sa vad daca patronul imi plateste datoria catre fondul de pensii.Unde ma adresez ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:21, 8 Septembrie 2017
Vi s-a dat deja raspuns aici
avocatnet.ro/forum/discutie_...
Daca doriti va puteti deschide cont pe lagina de internet a casei nationale de pensii la adresa urmatoare si apoi puteti verifica lunar situatia in urma contributiilor platite pe contractul de munca pe care-l aveti. E putin mai dezabantajos caci dupa ce va creati contul online trebuie sa listati si sa duceti la ei la sediu sa inregistrati acea hartie dar dupa aceea nu mai aveti probleme in anii urmatori. Eu zic ca merita acel putin deranj de la inceput. Cititi la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosirea adresei de e-mail fara acord Pufuleti Pufuleti Bună ziua! Am nevoie de ajutor în privința unei situații mai speciale, zic eu. În trecut mi-am creat un cont pe un joc multiplayer online ... (vezi toată discuția)
Acte angajare n neregula dany0078 dany0078 Acum circa 2 ani,in 2018,m-am angajat in cadrul unei firme.Salariul nu era extraordinar dar pozitia era excelenta cu promovare sigura in cateva luni asa ca am ... (vezi toată discuția)
Plata taxe salariale ella2389 ella2389 Buna ziua, Intentionez sa platesc online toate taxele salariale catre bugetul de stat(daca as plati la ghiseu m-ar costa mai mult sa scot banii..etc) insa ... (vezi toată discuția)