Am un SRL cu sediu social in Bucuresti si cu activitate (autorizata) la terti. intrebare - daca desfasor activitate in alt judet trebuie inregistrat acolo un punct de lucru secundar ( are inportanta ca sunt mai mult de 5 angajati? )?
Multumesc anticipat !
Buna ziua , as vrea si eu un raspuns ,daca ma poate ajuta cineva , in legatura cu inchiderea mai multor puncte de lucru , in acelasi timp, la aceeasi societate, presupune taxa intreaga pentru fiecare punct , se pot face pe o singura cerere si cam cat costa ? vb de taxele de la ONRC .
multumesc anticipat
mai am o intrebare la COMODATAR trec adresa care face obiectul contractului sau adresa unde avea sediul profesional pana la incheierea actualului contract ?
nu m-am exprimat corect , elimin partea "in curs de constituire " si e ok ?
cea de a doua intrebare se referea la acordul asociatiei de proprietari ,stiu ca pe contract semneaza doar cele doua parti implicate .
Ma poate ajuta cineva , va rog , cu un model de contract comodat pentru schimbare sediu profesional PFA , am gasit doar in curs de constituire .
Daca locuinta unde urmeaza a se muta sediul este intr-o casa cu mai multe apartamente dar fara asociatie de locatari se primeste la registru doar cu semnaturile proprietarilor ?
multumesc anticipat
La infiintarea unui SRL administratorul doreste sa faca contract de comodat intr-un apartament unde sunt proprietari sora acestuia ,tatal si viitorul administrator.
Cum se face contractul - intre cei trei si societatea in curs de constituire sau
- intre cei doi si administrator ?
Multumesc anticipat