avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inregistrare punct de lucru in alt judet
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inregistrare punct de lucru in alt judet

Am un SRL cu sediu social in Bucuresti si cu activitate (autorizata) la terti. intrebare - daca desfasor activitate in alt judet trebuie inregistrat acolo un punct de lucru secundar ( are inportanta ca sunt mai mult de 5 angajati? )?
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Legal to Business , Consilier juridic 23:02, 1 Septembrie 2014
Nu este relevant numarul angajatilor care desfasoara activitatea in alt judet. Punctul de lucru il deschideti cand activitatea societatii se desfasoara constant in acel loc si cand aveti un drept de folosinta asupra spatiului.

Judecand dupa informatiile de mai sus, desfasurati activitatea tot la terti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri infiintare srl razvan_george razvan_george Buna ziua, Sunt pe punctul de a infiinta un SRL cu obiect de activitate principal 7022. Momentan am rezervat denumirea . Ma lovesc in momentul de fata de mai ... (vezi toată discuția)
Ce obligatii are un avocat care profeseaza in mai multe orase? Georgian2all Georgian2all Este posibil ca un avocat titular, inscris intr-un barou (de ex. Timis) cu sediul principal tot pe aceiasi raza, sa profeseze in alt oras (ex. Constanta) ... (vezi toată discuția)
Transfer firma dintr-un judet in altul anitsirc anitsirc Buna! Pot sa am firma pe un judet si sa desfasor activitate si in alte judete? Cum se face transferul firmei dintr-un nudet in altul? Ma intereseaza sa ... (vezi toată discuția)