avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum se inchid mai multe puncte de lucru ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum se inchid mai multe puncte de lucru ?

Buna ziua , as vrea si eu un raspuns ,daca ma poate ajuta cineva , in legatura cu inchiderea mai multor puncte de lucru , in acelasi timp, la aceeasi societate, presupune taxa intreaga pentru fiecare punct , se pot face pe o singura cerere si cam cat costa ? vb de taxele de la ONRC .
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 12:44, 12 Martie 2014
Inchederea mai multor sedii secundare se poate face printr-o singura hotarare AGA si un singur demers la ORC.
Taxele vor fi stabilite pentru fiecare opertiune in parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare sediu social ivanconstantin ivanconstantin M-ar interesa pasii care trebuie urmati pt. mutarea sediului social al unui SRL dintr-un judet in altul si schimbarea administratorului. Totodata ce documente ... (vezi toată discuția)
Cerere orc - amanare Monica H. Monica H. speta mea este cam asa: am depus la ORC o hotarare Ca, in care printre altele se hotara si inchiderea a 3 puncte de lucru. cei de la ORC mi-au dat amanare pe ... (vezi toată discuția)
Modificari societate inspectorhr inspectorhr ]Doresc sa stiu urmatoarele: 1-cat costa si ce documente imi trebuiesc pentru cesionarea partilor sociale la un SRL,unde dintre cei doi asociati existenti va ... (vezi toată discuția)