Buna ziua! Doresc sa cumpar o apartament cu curte de 87 de mp, iar dezvoltatorul ne-a comunicat ca delimitarea curtilor stanga-dreapta va fi facut printr-un gardulet de 60-70 cm, iar in fata un gard din sarma care va imprejmui intregul ansamblu. Eu as vrea un gard mai inalt, macar 1.50m , imi trebuie acordul vecinilor pentru a-l putea face? Pt ce fel de gard nu-mi trebuie autorizatie de constructie? Mentionez ca in fata curtii mele nu este prevazut drum de acces. Multumesc
Chiar acum m-am uitat in arhiva contului meu bancar si ultima plata catre ei a fost facuta pe 01.06.2012.Asta inseamna ca in 01.06.2015 s-a prescris datoria si acum trebuie doar sa ii ignor si sa astept sa vad daca imi trimit vreo instiintare de executare silita?
As mai avea o intrebare: Sa le cer in scris desfasuratorul platilor ca sa am si un document care sa ateste cand a fost facuta ultima plata,sau sa stau linistita? Ultimele doua plati au fost facute la casieria unei banci si nu mai am chitantele,datele ultimelor plati fiindu-mi comunicate de ei telefonic. Multumesc!
Buna seara,
In data 08.09.2010 a fost facut un imprumut la un IFN care era scadent in data 01.07.2011. Pana la data scadenta a imprumutului au fost platite niste rate,dar nu intreaga suma. In 2012, in urma amenintarilor recuperatorilor,s-au mai facut doua plati,una in aprilie si alta in iulie. Cam de vreo luna,creditul a ajuns la o firma de recuperare. Datoria nu este prescrisa,care este data la care se considera prescrisa? Unde se poate cere prescrierea?
Multumesc!