avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Activitate cretzulina_

Activitate cretzulina_

Buna ziua,

Exista obligativitatea platii, de catre asociatia de proprietari, unei facturi de utilitati emisa inaintea infiintarii acesteia?
Buna ziua! Doresc sa cumpar o apartament cu curte de 87 de mp, iar dezvoltatorul ne-a comunicat ca delimitarea curtilor stanga-dreapta va fi facut printr-un gardulet de 60-70 cm, iar in fata un gard din sarma care va imprejmui intregul ansamblu. Eu as vrea un gard mai inalt, macar 1.50m , imi trebuie acordul vecinilor pentru a-l putea face? Pt ce fel de gard nu-mi trebuie autorizatie de constructie? Mentionez ca in fata curtii mele nu este prevazut drum de acces. Multumesc
Răspuns la discuția Prescrierea unei datorii
Multumesc frumos!
Răspuns la discuția Prescrierea unei datorii
Chiar acum m-am uitat in arhiva contului meu bancar si ultima plata catre ei a fost facuta pe 01.06.2012.Asta inseamna ca in 01.06.2015 s-a prescris datoria si acum trebuie doar sa ii ignor si sa astept sa vad daca imi trimit vreo instiintare de executare silita?
Răspuns la discuția Prescrierea unei datorii
As mai avea o intrebare: Sa le cer in scris desfasuratorul platilor ca sa am si un document care sa ateste cand a fost facuta ultima plata,sau sa stau linistita? Ultimele doua plati au fost facute la casieria unei banci si nu mai am chitantele,datele ultimelor plati fiindu-mi comunicate de ei telefonic. Multumesc!
Răspuns la discuția Prescrierea unei datorii
Multumesc pentru raspunsuri!
Răspuns la discuția Prescrierea unei datorii
Ilie1111 a scris:

Constatarea Împlinirii prescripției o veți cere prin contestație la executare,


Da,dar acele 15 zile sunt de cand sunt eu instiintata,sau de cand executorul obtine executarea silita la judecatorie?
Buna seara,
In data 08.09.2010 a fost facut un imprumut la un IFN care era scadent in data 01.07.2011. Pana la data scadenta a imprumutului au fost platite niste rate,dar nu intreaga suma. In 2012, in urma amenintarilor recuperatorilor,s-au mai facut doua plati,una in aprilie si alta in iulie. Cam de vreo luna,creditul a ajuns la o firma de recuperare. Datoria nu este prescrisa,care este data la care se considera prescrisa? Unde se poate cere prescrierea?
Multumesc!
Răspuns la discuția Abuz executor judecatoresc
Eu stiam ca in momentul in care se infiinteaza poprirea nu se mai adauga penalitati si dobanzi. Acum mai pot contesta onorariul executorului?
Răspuns la discuția Abuz executor judecatoresc
Multumesc frumos pentru raspuns! In urma acestei sesizari ce voi obtine,o actualizare sumei datorate?