avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Activitate bizvo

Activitate bizvo

Discuție Amenda radar
Un politist singur aflat la volanul unei autospeciale, dotata cu aparat radar, aflata in miscare iti poate da amenda pentru depasirea limitei de viteza?
Discuție Amenda radar
Un politist singur conducand o autospeciala dotata cu radar aflata in miscare iti poate da amenda pentru depasirea vitezei?
Discuție Cont trezorerie
Buna ziua .Un S.R.L. isi poate plati furnizorii printr-un cont deschis la trezorerie? Multumesc.
Discuție Sumal
Buna ziua. O brutarie care cumpara si depoziteaza lemn de foc doar pentru consumul propriu are nevoie de SUMAL? Multumesc.
Discuție SUMAL
O brutarie ale carei cuptoare functioneaza pe lemne are nevoie de SUMAL"?
Buna ziua. Intr-o familie, mama vaduva de peste 40 de ani poate instraina un teren fara acordul celor trei copii, majori? Mentionez ca nu s-a facut succesiunea. Multumesc
Buna ziua. Am contract de munca valabil cu norma intreaga, respectiv opt ore pe zi. Ma intereseaza daca ma pot angaja si la o alta firma,ce fel de contract trebuie intocmit si care este numarul maxim de ore ce le pot lucra.Multumesc.
Buna seara.Am urmatoarea intrebare. Este corect ca un angajat intrat in concediu medical in iulie 2013( cod indemnizatie 01 )si care a adus concedii medicale neintrerupt pana pe 23 04 2014, sa aduca pe 23 05 2014 doua concedii medicale unul pentru perioada 25 04 2014 - 30 04 2014 si celalalt pentru 01 05 2014 - 23 05 2014 ? Ambele au fost eliberate pe 23 05 2014 si se vor in continuarea celorlalte concedii medicale aduse. Multumesc.
Buna ziua. Am si eu urmatoarea intrebare. Care este numarul maxim de zile de concediu medical care se poate plati de angajator, intr-un an calendaristic, pentru codul de boala 01 ? Multumesc
Răspuns la discuția Plata concediul medical
Buna ziua.Codul de indemnizatie este 01 si as mai avea o intrebare daca nu va supar. Medicul expert al asigurarilor sociale nu trebue sa semneze si sa puna parafa. Multumesc