avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Activitate ambrozia2

Activitate ambrozia2

Buna ziua!
Sotul meu a lucrat la Petromar Constanta. Aceasta firma apare inchisa definitiv. Are nevoie de dovezi ale stagiului de cotizare pentru pensionare. Cum putem gasi datele de contact sau informatii despre dosarele fostilor angajati? Multumesc anticipat pentru raspuns.
Răspuns la discuția Hotarare irevocabila
Hotararea este din data de 07.03.2014
Buna seara!In cat timp ar trebui sa primesc drepturile salariale restante in urma unei hotarari judecatoresti irevocabile?Am castigat procesul cu scoala privind reincadrarea pe functia de Profesor in vatamant primar si plata drepturilor salariale incepand cu decembrie 2012.Pot obliga scoala sa mi-i dea intr-o singura transa?Multumesc anticipat pentru raspuns.
Buna seara!
Sunt in proces cu scoala pentru reincadrare si plata drepturilor salariale retroactiv in urma prezentarii diplomei de licenta obtinuta in instanta de la USH. Soluti este urmatoarea:
Solutia pe scurt: Curtea având în vedere lipsa de procedură constată cu recurenta-reclamantă X, văzând totodată şi dispoziţiile prev. de art.105 din Codul de procedură civilă, urmează a amâna judecata pricinii în vederea refacerii procedurii de citare cu partea recurentă, în acest sens urmând a se dispune citarea acesteia la domiciliul indicat în actele de procedură existente la dosarul cauzei, dată la care intimata-pârâtă X are termen în cunoştinţă, faţă de dispoziţiile art.88 alin.51 raportat la art.153 alin.1 Cod procedură civilă, modificat prin Legea nr.202/2010.
Document: Încheiere de şedinţă 31.01.2014
In citatie nu mi s-a cerut nimic, doar mi s-a comunicat termenul de judecata, lipsa de procedura constatata cu recurenta-reclamanta inseamna ca trebuie sa fac dovada ca am depus si la scoala copia diplomei si cererea de incadrare si salarizare? Trebuie sa mai trimit ceva instantei sau sa ma prezint la proces?Multumesc anticipat pentru raspuns.
Avocata mea nu-mi raspunde la telefon se pare ca n-am facut o alegere buna.