avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Sotul meu a lucrat la Petromar Constanta. ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Sotul meu a lucrat la Petromar Constanta. Aceasta ...

Buna ziua!
Sotul meu a lucrat la Petromar Constanta. Aceasta firma apare inchisa definitiv. Are nevoie de dovezi ale stagiului de cotizare pentru pensionare. Cum putem gasi datele de contact sau informatii despre dosarele fostilor angajati? Multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Pensionare la limita de varsta si vechime completa doina99 doina99 Buna ziua, Daca ,conform legii19/2000 ,trebuie sa ies la pensie la data de 1 dec. 2009, si nu solicit acest lucru,angajatorul poate sa-mi desfaca CIM incepand ... (vezi toată discuția)
Buna seara, va rog , cum pot gasi cartea de munca? am lasat-o ... Martje Martje Buna seara, va rog , cum pot gasi cartea de munca? Am lasat-o la ICPE Bucuresti in 1984. Nu pot sa contactez firma ICPE telefonic.. Nici un numar de ... (vezi toată discuția)
Pensie si un alt job livialina livialina Soacra mea (60 de ani) a fost pensionata anticipat iar in Martie 2012 si-a depus dosarul pentru pensionare la termen[b] urmand sa-i vina decizia[/b]lunile ... (vezi toată discuția)