avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Drepturi salariale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Drepturi salariale

Buna seara!
Sunt in proces cu scoala pentru reincadrare si plata drepturilor salariale retroactiv in urma prezentarii diplomei de licenta obtinuta in instanta de la USH. Soluti este urmatoarea:
Solutia pe scurt: Curtea având în vedere lipsa de procedură constată cu recurenta-reclamantă X, văzând totodată şi dispoziţiile prev. de art.105 din Codul de procedură civilă, urmează a amâna judecata pricinii în vederea refacerii procedurii de citare cu partea recurentă, în acest sens urmând a se dispune citarea acesteia la domiciliul indicat în actele de procedură existente la dosarul cauzei, dată la care intimata-pârâtă X are termen în cunoştinţă, faţă de dispoziţiile art.88 alin.51 raportat la art.153 alin.1 Cod procedură civilă, modificat prin Legea nr.202/2010.
Document: Încheiere de şedinţă 31.01.2014
In citatie nu mi s-a cerut nimic, doar mi s-a comunicat termenul de judecata, lipsa de procedura constatata cu recurenta-reclamanta inseamna ca trebuie sa fac dovada ca am depus si la scoala copia diplomei si cererea de incadrare si salarizare? Trebuie sa mai trimit ceva instantei sau sa ma prezint la proces?Multumesc anticipat pentru raspuns.
Avocata mea nu-mi raspunde la telefon se pare ca n-am facut o alegere buna.
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 23:19, 26 Februarie 2014
Fiind o lipsa de procedura, se socoteste ca nu se poate judeca o pricina/cauza pana nu sunt legal citate toate partile din dosar. In cazul in care la termenul urmator aveti de propus vre-o proba, fie ea chiar si cu inscrisuri o puteti face atunci. Cat priveste aspectele inocate de instanta de judecata, incercati sa luati legatura cu avocata personal si sa o intrebati ce a facut conceret * asta daca spuneti ca la telefon nu raspunde :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatia in anulare Dumitru Beniamin Hotea Dumitru Beniamin Hotea Buna ziua . Credeti ca poate fi introdusa cu succes CONTESTATIE IN ANULARE , impotriva DECIZIEI IREVOCABILE date in recurs , in situatia in care instanta a ... (vezi toată discuția)
viciul de procedura cu recurentul,,,,,,,,,in recurs? Manole Dumitru Manole Dumitru O speta impotriva unei Asociatii de proprietari cu obiect de judecata \"constatarea existentei sau inexistentei a unui drept subiectiv sau legitim\". ... (vezi toată discuția)
Citare prin publicare pe portalul instanþelor de judecatã, cel sau publicarea citatiei pe portalul instanþelor de judecatã?!? Popescu2012 Popescu2012 Citare Prin publicare pe portalul instanţelor sau citatia publicată pe portalul instanţelor de judecată? 1. Ce efecte are citarea/citatia prin ... (vezi toată discuția)