avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi
Forum Activitate simonaistrate

Activitate simonaistrate

Am un salariat care mai are un cont de munca cu timp partial la o alta societate.
Acesta doreste sa inceteze raporturile de munca cu cea de-a doua societate,dar cand a mers la sediul acesteia sa-si depuna demisia nu a gasit pe nimeni si nici la telefon nu raspunde nimeni.
Amers la ITM ILFOV sa depuna demisia acolo ,dar acestia au spus ca nu o poate depune decat la societate.
Cum se procedeaza in cazul acesta?Administratorul firmei respective nu este de gasit.
Cine stie cum se declara impozitul retinut de la zilieri in decl 112.
Am incercat sa modific suma de la impozitul pe salarii adaugand suma de la zilieri dar nu se mai vaideaza declaratia.
Firma mea are de recuperate de la un client suma de 11.800 lei (datorie veche de un an).
Am tot sunat la firma respectiva dar nu vor sa raspunda la telefon sau daca raspund ,inched cand vad cine sunt.
Cum sa procedez sa-mi recuperez banii.?
Sunt o firma mica si nu am bani de avocat.
In perioada iunie 2009-aprilie 2011 am fost in concediu pentru crestere si ingrijire copil.In anul 2009 si anul 2011 am ridicat dividende.
Intrebarea mea este daca pentru aceste dividende datorez contributie la sanatate.
Pe perioda respective,contractul de munca a fost suspendat pentru crestere si ingrijire copil.