avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata contributie sanatate la dividende
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata contributie sanatate la dividende

In perioada iunie 2009-aprilie 2011 am fost in concediu pentru crestere si ingrijire copil.In anul 2009 si anul 2011 am ridicat dividende.
Intrebarea mea este daca pentru aceste dividende datorez contributie la sanatate.
Pe perioda respective,contractul de munca a fost suspendat pentru crestere si ingrijire copil.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 09:18, 27 Februarie 2014
Dpmdv, nu trebuia sa platiti cass pentru ca aveati statut de salariat (chiar daca contractul de munca era suspendat pentru CC)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea sanatatii - salariat aflat in ccc 19 luni, plateste cass pe dividende ? andreea-deea andreea-deea Sunt salariata cu contractul de munca suspendat pe urmatoarele 19 luni (concediu crestere copil). In perioada aceasta voi avea venituri din dividende. As ... (vezi toată discuția)
Contributie sanatate asociat cu domiciliul in strainatate covataru covataru Buna ziua Am fost asociat unic al unei societati.In ianuarie 2011 mi se repartizeaza dividende aferente anilor 2099 si 2010,se declara acest venit si se ... (vezi toată discuția)
Contributia de sanatate platita pt.dividende prest prest Buna seara. Un administrator de societate comerciala care are contract de asigurari pt.care plateste CAS si CASS,nu este salariat si nu mai realizeaza alte ... (vezi toată discuția)