avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Activitate catalin_klaus

Activitate catalin_klaus

Buna ziua!
as vrea sa stiu de ce dupa 1 an si jumatate i-a fost taiata pesia de handicap al matusii mele care e operata de cancer la san si sanul extirpat si in continuare e suspecta de cancer!
nu mai prevede legea ca amputarea unui san e handicap?
Multumesc!
Răspuns la discuția adeverinta de vechime
Va multumesc mult pentru raspuns!
Buna ziua!
As dori sa stiu ce aricol din codul muncii il oblige pe angajator sa-mi elibereze decizia de incetarea a contractului de munca si adeverinta de vechime la firma sa,si in cat timp,iar in caz de nerespecare unde pot face plangere?
Multumesc!
Răspuns la discuția Incetarea contractului de munca
multumesc de raspuns!
Am plecat de la firma la care lucram,,am inaintat demisia care nu mi-a fost aprobata,dar din cauza ca nu mai exista cale de impacare cu patronal am ales sa-mi caut alt job.
Daca firma respectiva nu mi-a incheiat contractual de munca ma pot angaja la alta firma??Sau ce e de facut?
Răspuns la discuția Preturi foarte mari
multumesc Dan!
De ce acte am nevoie ca sa-mi infintez un P.F.A.?
Buna zua!
Unde pot sa reclam si eu o firma care practica preturi mai mari decat a declarat ca are adaos comercial.Adica adaosul declarat este de 300% iar firma are preturi si cu 900% mai mari.
Multumesc!
Discuție Infiintare PFA
De ce acte am nevoie pentru a- mi infiinta un pfa si ce taxe se platesc catre stat?platesc si cand nu produc?sau cum se procedeaza?
Răspuns la discuția Recuperare garantie
Nu am copie,dar inventarele raman in programul de gestiune,nu se pot sterge si ma gandesc ca la o eventuala actiune in instanta pot cere sa se probeze cu aceste inventare.
Mai mult cand eu am venit in firma respective cel dinaintea mea a iesit lipsa la inventor 9000 ron si nu I s-a inputat nimic desi i se oprise garantie,a primit bani innapoi.