avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Activitate Daniella023

Activitate Daniella023

Mai exista perioada de proba in cazul unui CIM pe perioada determinata prelungit prin act aditional, pastrand aceeasi functie? ( contractul de munca anterior a fost pe 6 luni, actualul este pe 10 luni).
Intreb intrucat intre timp am aflat ca sunt gravida si as vrea sa anunt angajatorul dupa prelungirea CIM- ului si, eventual, dupa terminarea perioadei de proba, daca exista.

Multumesc!
Multumesc!
Nu exista niciun proces verbal, dupa prima luna de la montaj, am adus la cunostinta administratorului faptul ca mi se pare prea mic consumul afisat. Administartorul mi- a raspuns ca este imposibil, intrucat aceste apometre sunt de cea mai inalta precizie.
Exista un tenplate pt contestatie?! Ma gandesc ca acolo trebuie sa mentionez un anumit articol/ lege....
Sunt super frustrata din cauza situatiei, cei de la firma care au facut montajul se fac ca nu inteleg situatia, ca nu stiu despre ce este vorba si ca de fapt nu este o problema tehnica...
În continuare, unde as putea depune o sesizare pentru neconformitatea produselor pe care aceasta firma le comercializeaza, cat si pentru asociatia de proprietari?
Am primit la ceva timp dupa montaj contractul si certificatul de garantie al apometrelor, le am. Nu am promit niciun fel de notificare de la asociatia de proprietari si nici de la firma in cauza, desi repet apetrele sunt montate din luna Mai a anului 2019.
Pur si simplu la afisarea intretinerii pentru luna aceaata, am o suma de aproximativ 1500 de lei de platit, neexistand restante ci doar N metri cubi de apa consumati.
Se da urmatoarea situatie: In urma cu un an asociatia de proprietari a hotarat sa inlocuiasca apometrele de apa pentru toti locatarii. S- au instalat apometre cu citire Radio, de catre o firma despre care s- a mai fot scris pe aici.
Dupa mai bine de un an de zile, m- am trezit cu 1500 de lei de plata la intretinere, intrucat se pare ca apometrele mele in tot acest timp au functionat in mode defectuos, inregistrand mai putin decat consumul real. Ce pot face in aceasta situatie? Ce vina am eu, cel care a mai si platit noile apometre, ca sistemul lor are erori de functionare?! Mentionez ca apometrele au garantie 24 de luni, iar de la montaj si pana in prezent nu s- a intervenit in niciun fel asupra lor. Cum ar trebui sa procedez in aceasta situatie?

Dupa ce se solutioneaza cumva aceasta situatie, am sa vreau sa schimb aceste apometre cu unele clasice. As putea face asta? Cat de legal ar fi?

Multumesc!
I-am dat actele necesare intocmirii CIM-ului.Insa nu am semnat nimic, spunand ca este Revisal.
Stimati domni/doamne, tocmai ce-am venit de la fostul meu loc de munca, unde am avut surpriza sa gasim (eu si inca 3 colegi) totul inchis.Madam patroana a avut grija sa ia cheile de la toti care aveau cheie, sub pretextul ca a pierdut cheile.B-)Toti agenti aveau masinile in fata sediului(sub pretextull ca le baga in service).Situatia sta cam asa, o parte au contrat de munca, o parte nu au.Ce ramane de facut?Incercam, in prima faza, sa ne recuperam drepturile banesti intr-un mod legal si elegant.Totul se intampla in Bucuresti!Ce facem cui ne adresam initial?ITM,Garda fianciara,cui?

Multumesc anticipat!