avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Activitate IoanaSpulber

Activitate IoanaSpulber

Hristos a înviat!
As vrea sa va intreb cand trebuie sa revin la munca din CIC pentru a beneficia de stimulentul de insertie pana împlinește copilul 3 ani.
Copilul e nascut pe 25.11.2015 si tatal nu va sta acea luna acasă.
Mulțumesc anticipat pentru raspuns!
O zi plăcută!
Buna seara,
Am sa va adresez două întrebări:
1. In prezent sunt in Cic si nu stiu exact cand trebuie sa revin la munca pentru a beneficia de stimulentul de insertie. Copilul implineste 2 ani pe data de 25.11.2017, tatal a beneficiat de venit impozabil in ultimele 12 luni dar nu va solicita acea luna de indemnizație.
2. De curand am aplicat un CV pentru un nou job. Daca voi fi acceptata sa incep la data de 01.05.2017 la acest nou loc de muncă cum e nevoie sa procedez cu vechiul loc...fără a avea nimic de pierdut sau a nu fi influentata cumva in mod negativ.
Va multumesc anticipat pentru raspuns si amabilitate!
Discuție CM prenatal
Buna ziua,

Ma numesc Spulber Ioana si sunt insarcinata in 31 de saptamani.
De joi 01.10.2015 va trebui sa-mi fie eliberat CM prenatal, insa la locul de munca se fac niste schimbari si sunt nevoita sa inchei un nou c.i.m cu firma (franciza este preluata de "compania mare")
Asadar pe data de 01.10 voi fi platita de catre noua firma si la spusele reprezentantului de resurse umane de la serviciu, medicul meu de familie este nevoit sa-mi elibereze certificatul medical cu data de 02.10.'15.
Problema este ca auzisem la cineva ca nu mi se poate acorda concediu medical daca nu am lucrat 30 de zile.
Astazi nu am putut lua legatura cu medicul meu si de aceea va intreb pe dvs.: pot beneficia de concediu medical imediat dupa data noii angajari sau este nevoie de o anumita perioada lucrata???

Va multumesc anticipat!
Buna ziua,

Sunt angajata unei francize a unei multinationale, dar in prezent sunt incadrata in concediu de risc maternal.
Astazi m-au contactat telefonic de la munca pentru a-mi spune ca trebuie sa ma prezint la serviciu sa-mi dau demisia, pentru ca din data de 01.10.2015 franciza nu va mai avea domeniu de activitate fiind preluata de "firma mama" si ca eu voi fi angajata de respectiva multinationala.
Din cate stiu eu o persoana aflata in concediu de risc maternal sau de crestere copil nu poate fi demisa sau concediata...asadar intrebarea mea este urmatoarea:

Ma poate afecta in vreun mod aceasta demisie si apoi reangajare, voi putea beneficia de indemnizatia de crestere copil?

Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Revenire din CCC
Va multumesc f. mult pt raspunsuri!
Din pacate nu stiu care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca tatal pt a beneficia de CCC., ma puteti ajuta?

Cu mare stima!
Buna ziua,
Am nascut in iunie 2012 si am optat pentru CCC de 2 ani. As dori sa ma lamuriti cu privire la revenirea din CCC,cum trebuie sa procedez si daca trebuie sa revin mai devreme cu o luna (adica la 1 an si 11 luni).
Ce se intampla daca tatal nu poate sta acea luna acasa? Voi beneficia de acel stimulent de insertie pentru luna respectiva?
Pe data de 7 iunie 2014 copilul implineste 2 ani, la ce data revin eu la munca?
Va multumesc anticipat si astept cu interes raspunsul dvs.!