avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Activitate Florin Negrea

Activitate Florin Negrea

Oricum nu poate nimeni sa va anuleze sancțiunea contravențională, acestea se anulează numai în instanta conform OG 2 din 2001 privind regimul contravențional, succes
Cu facultatea de drept specializarea științe administrative pot ocupa o funcție de jurist, daca exista in legislație ca sa dai o diferența ca sa poti avea si științe juridice
Răspuns la discuția Succesiune
Multumesc
Discuție Succesiune
Părinți mei au murit, tata in 2010 si mama in 2014, nu am dezbătut succesiunea in 2016 mam dus cu cele doua surori la notar si am facut o negație din care reies ca ele renunța la cota lor, eu nu am facut actele nici acum deoarece mama are datorii la Primărie de 10000 lei, acum vreu sa ma duc sa le plătesc, am inteles ca prin instanța se poate face succesiunea mai ieftin, eu pot sa ma duc sa o fac fara sa le mai chem pe surorile mele, ele sunt stabilite in alta țara cu negatia care am făcut-o la notar pot sa ma duc sa dezbat succesiune fara ele in instanța, Multumesc
Discuție politia locala
1.Politia locala poate sa aplice sanctiuni contraventionale la rutiera, daca politistul local face parte din Compartimentul Intervente Rapida -unii politisti locali se preleveaza de faptul ca au trecut in fisa postului ,iar si cei care sunt la Interventie Rapida au cursurile de initiere in meseria de politist local facut la scolile M.A.I.?
2. In fisa postului se poate trece si atributii de la alte compartimente?
Multumesc!
Discuție proprietar
proprietarul unui apartament cu 2 camere poate lua in spatiu 6 persoane,si ce lege reglementeaza acesta lucruri
Răspuns la discuția credit banca
Valoarea creditului este de 15.000 RON exista in legislatie vreun termen de prescriptie de ce pana acum nu ma dat in judecata a trecut totusi un an
Daca deschid succesiunea Banca pote sa ma execute pe mine eu preiau de la Bunicu va amintesc ca Bunicul este si el decedat din 1994 inainte sa moara parinti mei parinti au murit TATA in 2010 MAMA in 2014
Ce ma sfatuiti sa fac acasa a venit dupa un an un plic in care scria in vederea mostenitorilor adica seia ce am mostenit de la parinti mei ... NIMIC.. nu am luat plicu... dar ce ar putea face banca in lipsa mea sau a luari la cunostinta a celor trimise de banca ... MULTUMESC
DAR NU MOSTENESC NIMIC DE LA PARINTI