avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Activitate doinytza67

Activitate doinytza67

Posed un camion omologat ca si pavilion apicol.As dori sa stiu daca este necesar sa detin atestat profesional de transport marfuri pt transportul stupilor in pastoral? Multumesc!:)
intrun loc de munca cu activitate continua 24 de ore cum se poate asigura continuitatea avand la dispozitie 4norme intregi si una jumatate ,respectand in totalitate codul muncii referitor la timpul de lucru,repausul saptamanal implicit zilele de sambata -duminica ,pe parcursul unei luni?
Buna ziua!As dori sa aflu cum pot intra in posesia unei proprietati ai carei proprietari sunt decedati din 2003 neavand mostenitori directi si altii nerevendicand-o .Proprietatea este la limita prorietatii mele si in perioada cat au trait proprietarii a fost scutita de impozit pt ca erau veterani de razboi.In locuinta respectiva sta o persoana care a locuit acolo si cand traiau proprietarii dar nu este nici un fel de ruda cu nici unul dintre proprietari , a fost luat din mila sa locuiasca acolo,acum nu mai intretine proprietatea neavand nici un venit ,si acum se considera proprietar neavand nici un act.Din discutii ar dori sa vanda proprietatea si eu as fi dispusa sa o cumpar dar nu stiu cum sa procedez pt a obtine ceva acte legale.
este obligatorie testarea profesionala?
care sunt consecintele daca nu ma prezint?