avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Activitate gylly22

Activitate gylly22

Răspuns la discuția Autorizatie functionare
Multumesc mult! :)
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie:
Am un restaurant deschis cu toate autorizatiile de functinare. Vreau sa deschid un nou restaurant - Impinge tava - care va fi situat la parterul restaurantului initial. Bucataria va fi comuna.
De ce autorizatii am nevoie sa pot deschide si functiona conform legii? Nu sunt suficiente autorizatiile initiale?
Multumesc,

Bună ziua
O societate comercială care produce şi distribuie pâine intenţionează:
1. să preia de la parteneri şi să înlocuiască gratuit produsele nevândute şi expirate.
2. să acorde 1 pâine gratuit, la 10 cumpărate de partener
Întrebări:
Care ar fi soluţia legală pentru situaţia de la pct. 1şi care este formularea corectă a prevederilor contractuale pentru ambele situaţii ?
Pot fi, ulterior, vândute produsele expirate ca hrană pentru animale, în baza unui contract cu o persoană fizică?
Vă mulţumesc!
Buna ziua,
Lucrez la o firma de panificatie, iar angajatii primesc zilnic/saptamanal paine. As dori sa stiu prin ce documente se stabileste acordarea painii angajatilor in vederea impozitatii acestui beneficiu si daca ma puteti ajuta si cu un model :D
Va multumesc mult!
Răspuns la discuția salarii neplatite pe anul 2012
Multumesc tare mult!!! O seara placuta!
Răspuns la discuția salarii neplatite pe anul 2012
Deci se potate recupera suma neplatita chiar daca este din 2012?
Buna ziua,
Ma puteti lamuri va rog in urmatorea problema:
Tatal meu a fost angajat pana in 1 feb 2014 ca preot, indeplinind varsta de pensionare. Pentru perioada ian. 2013 - dec. 2013 si-a ridicat salariul dar pentru perioada martie-dec 2012 nu l-a primit. Acest lucru a fost constata si de inspectorul fiscal si de protopop la controlul final efectuat saptamana trecut.
La momentul controlului inspectorul a informat consiliul parohial de suma restanta (10 luni/2012, 1 luna/2014 si lunile feb si martie 2014 cand a slujit desi cim i-a fost incetat de drept in vederea pensionarii) dar acesta (consiliul) a refuzat e motiv ca nu au bani. Astazi tatal meu a fost contactat de inspector care i-a sugerat sa renunte la acea suma "ca e mai bine asa".
Ei bine pentru mine in special si pentru parintii mei - nu e mai bine si as vrea sa stiu daca acei bani se pot recupera.
Mentionez ca in 44 ani de munca (in aceeasi parohie) a beneficit de concediu de odihna doar de doua ori (cate 2 saptamani) in 1981si 1982 cred. Concediul neefectuat nu i-a fost platit niciodata.
Va multumesc mult!!!