Buna ziua,
Ma puteti lamuri va rog in urmatorea problema:
Tatal meu a fost angajat pana in 1 feb 2014 ca preot, indeplinind varsta de pensionare. Pentru perioada ian. 2013 - dec. 2013 si-a ridicat salariul dar pentru perioada martie-dec 2012 nu l-a primit. Acest lucru a fost constata si de inspectorul fiscal si de protopop la controlul final efectuat saptamana trecut.
La momentul controlului inspectorul a informat consiliul parohial de suma restanta (10 luni/2012, 1 luna/2014 si lunile feb si martie 2014 cand a slujit desi cim i-a fost incetat de drept in vederea pensionarii) dar acesta (consiliul) a refuzat e motiv ca nu au bani. Astazi tatal meu a fost contactat de inspector care i-a sugerat sa renunte la acea suma "ca e mai bine asa".
Ei bine pentru mine in special si pentru parintii mei - nu e mai bine si as vrea sa stiu daca acei bani se pot recupera.
Mentionez ca in 44 ani de munca (in aceeasi parohie) a beneficit de concediu de odihna doar de doua ori (cate 2 saptamani) in 1981si 1982 cred. Concediul neefectuat nu i-a fost platit niciodata.
Va multumesc mult!!!