avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie functionare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie functionare

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie:
Am un restaurant deschis cu toate autorizatiile de functinare. Vreau sa deschid un nou restaurant - Impinge tava - care va fi situat la parterul restaurantului initial. Bucataria va fi comuna.
De ce autorizatii am nevoie sa pot deschide si functiona conform legii? Nu sunt suficiente autorizatiile initiale?
Multumesc,

Cel mai recent răspuns: gylly22 , utilizator 10:50, 10 Decembrie 2015
Autorizațiile se emit pentru fiecare societate comercială în parte.
Multumesc mult! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restaurant la parter fara semnaturi de la asociatia de locatari bogdan2783 bogdan2783 Buna ziua, La parterul blocului s-a deschis un restaurant, care din cate am inteles de la politie are autorizatie de functionare de la primarie. Totusi ... (vezi toată discuția)
Pizzerie la parterul blocului notiano notiano Bună, locuiesc într-un bloc nou, cu SAD-uri la parter. Menționez că la semnarea contractului, era inclusă și clauza care spune: \"[...] declar că am ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 61/1991 aplicata la restaurant in imobil cu destinatia de locuinta Gumini13Bob Gumini13Bob Buna ziua, As vrea sa stiu daca exista vreo lege care sa reglementeze orarul de functionare a unui restaurant intr-un imobil comun (casa la curte). Am ... (vezi toată discuția)